120x600

Alemdar inşaat

05-03-2024 GÜNDEM

'İzzet Baysal'ın adını yaşatarak şehrimizi daha da ileriye taşımalıyız'

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, hayırların efendisi Bolu’nun babası İzzet Baysal’ın 24. Ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Demirkol mesajında, “Büyük hayırsever İzzet Baysal'ın ölüm yıldönümünde şehrimizin geleceğine yön veren ve her zaman kalplerimizde yaşayan İzzet Baysal'ı rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi.

 'İzzet Baysal'ın adını yaşatarak şehrimizi daha da ileriye taşımalıyız'
Bİ tur

5 Mart 2000 tarihinde aramızdan ayrılan İzzet Baysal, Bolu’nun çeşitli alanlardaki gelişimine yaptığı katkılardan dolayı her zaman minnetle anılıyor.  Bu anlamlı günde yazılı bir açıklama yapan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol yazılı mesajında şunları kaydetti;

"Bugün, sevgili Bolu halkının hayırların efendisi olarak adlandırdığı, büyük hayırsever İzzet Baysal'ın 24. ölüm yıldönümü. Bu anlamlı günde, şehrimizin geleceğine yön veren ve her zaman kalplerimizde yaşayan İzzet Baysal'ı rahmet ve minnetle anıyoruz. İzzet Baysal, Bolu için eğitimden sağlığa, kültürden spora kadar pek çok alanda büyük projeler gerçekleştirerek Bolu'ya kalıcı izler bıraktı. İzzet Baysal’ın vefatının üzerinden geçen yıllar boyunca yapılan projeler hala hayatımızda yer almaktadır. Abant İzzet Baysal Üniversitesi gibi önemli eğitim kurumları sayesinde binlerce genç insan yetişmiş ve gelecek nesillere umut olmuştur. İzzet Baysal'ın emanetine sahip çıkmalıyız. Onun adını yaşatarak şehrimizi daha da ileriye taşımalıyız. İzzet Baysal Babamızın 24. ölüm yıl dönümünde rahmetle anarken onun fikirleri ve idealleriyle yol almayı sürdüreceğiz.”

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları