120x600

Alemdar inşaat

29-09-2019 SİYASET

Akkiraz; ‘Saadet Partisi Türkiye’yi geleceğe taşıyacak tek partidir’

Saadet Partisi İl Teşkilatı tarafından düzenlenen İl Divan Toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Akkiraz katıldı. Toplantıda konuşan Akkiraz; “Dün gönlünü verenler bugün bize hem gönlünü hem oyunu vermeye hazır hale geldiklerini söylüyorlar. Çünkü Saadet Partisinden başka Türkiye’yi geleceğe taşıyacak başka bir siyasi görüş söz konusu değildir” dedi.

Akkiraz; ‘Saadet Partisi Türkiye’yi geleceğe taşıyacak tek partidir’
Bİ tur

Saadet Partisi İl Divan Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantının basına açık bölümünde ilk konuşmayı Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya yaptı. Çetinkaya, Saadet Partisinin misyonuna dikkat çekerek; “Tarih boyunca hakkı üstün tutmak, hakkı hâkim kılmak için, zulmü ortadan kaldırmak için mücadele etmiş topluluğun devamı Saadet Partisi’dir yani Milli Görüş’tür. Biz, bunun bilincinde olarak, bu yolu devam ettirmek azim ve kararlığındayız. Kim ne derse desin, kınayanın kınamasına aldırmadan her daim bu sesi seslendirmeye, bu yolda mücadele etmeye yemin etmişiz. Zira bu yol öyle bir yoldur ki; tarihe şanla şerefle yazılan isimler, bu şanı bu yolda elde etmişler. Zulümle mücadele etmek, en büyük meziyettir. Bunu yapan tek kuruluş Milli Görüş kuruluşudur, tek parti de Saadet Partisi’dir. Davamız bu kadar ulvi, bu kadar üstün bir davadır. Bundan daha üstün, bundan daha hak bir dava yoktur arkadaşlar. Bu münasebetle, teşkilatlar olarak bir araya gelmenin sevinci içindeyiz. Yükümüz ağır, yolumuz uzun, işimiz imkânsız değil ama zordur. Ama bu zorluklara rağmen yılmadan mücadele etmek bizim en başta gelen görevimizdir. Bu davada yılmak, yorulmak yok. Bu davada gevşemek de yok. Zira, sen hakkın mücadelesini veriyorsun, yer yüzündeki zulmün kalkması için mücadele ediyorsun. Bundan daha güzel bir dava bulamazsınız. Şeref, haysiyet, onur arayan bu kapıda bulur. Onun için böyle bir davanın mensuplarıyız. Seçimlerle dolu 3-5 yıl geçti. Seçimler nedeniyle teşkilat çalışmalarını pek yürütememiştik. Şimdi uzun süre seçimsiz bir döneme girdik. Bolu teşkilatları olarak, görevimizi hatırlamak ve bu görevi en güzel şekilde yerine getirmek gayesiyle böyle bir toplantıyı tertip ettik” şeklinde konuştu.

 

 

“Dün gönlünü verenler bugün bize hem gönlünü hem oyunu vermeye hazır hale geldiklerini söylüyorlar”

 

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Akkiraz ise ”İnsanlar birlikte yaşamak durumunda olan varlıklardır. Cemiyet halinde hayatını yaşamak durumunda olan insanların birbirleriyle olan münasebetlerini adaletle gidermeleri toplumun saadeti için kaçınılmaz bir istikamettir. Eğer biz adaleti sosyal münasebetlerde, her türlü iş ve işlemlerimizde dikkate alarak iş görmez isek o topluma kaos hakim olur, o toplumda kargaşa hakim olur. O toplum saadetini kaybetmiş olur. İçinde bulunduğumuz coğrafya ve ülkemizdeki olaylara baktığımız zaman ahlaken sıkıntı içindeyiz. Talim ve terbiyemiz felç olmuş. Bizim girişimlerimize itibar eden kesimler açısından burada bir başarı elde etmek mümkünken; sözümüze itibar etmeyen, alaycı bir şekilde yaklaşan kesimler açısından da maalesef inadına ayrıştırmacı dilin kullanıldığını görmekteyiz. Saadet Partisinin bir özgün ağırlığı var, toplumda aldığı oyun ötesinde. Bu da Saadet Partisinin üzerinde yürüdüğü değerlerdir, prensiplerdir, esaslardır. Bu esaslar herkesin saadetini sağlayacak kalitede ve herkesin huzur ve barışını sağlayacak mükemmellikte esaslar olduğu için Saadet Partisine bu sahip olduğu mana, farklı bir konum yüklemektedir. Dün gönlünü verenler bugün bize hem gönlünü hem oyunu vermeye hazır hale geldiklerini söylüyorlar. Çünkü Saadet Partisinin durduğu yerden başka Türkiye’yi geleceğe taşıyacak başka bir siyasi görüş de söz konusu değildir” şeklinde konuştu. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları