120x600

Alemdar inşaat

02-05-2023 EĞİTİM

Başarı dolu, parlak bir geleceğin adresi; “KÖK Kurs

Bolu’nun yeni nesil kurs markası “KÖK Kurs" ilimiz eğitim dünyasına çarpıcı bir giriş yaptı. “KÖK Kurs" kurucu müdürü Kerem Özdemir, nitelikli bir eğitimle, başarı dolu, parlak bir geleceği hedefleyenlerin tek adresi olduklarını vurgulayarak; “her bireyin özel bir potansiyeli olduğu bilinciyle öğrencilere farklı eğitim metotları sunarak kendi potansiyellerini ortaya çıkarmalarını sağlamak gayesiyle yeni bir eğitim modeli olan KÖKTEM’i (Tamamlayıcı Eğitim Modeli) oluşturdum” dedi.

Başarı dolu, parlak bir geleceğin adresi; “KÖK Kurs
Bİ tur

Kerem Bey öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? Eğitim kurumunuzu bize anlatır mısınız?

 

1985 Bolu doğumluyum. Lise öğrenimini Bolu Anadolu Öğretmen Lisesi, lisans eğitimini Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Türkçe Öğretmenliğinde tamamladıktan sonra yüksek lisans eğitimini de Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Eğitim Yönetimi, Denetimi, Ekonomisi ve Planlaması alanında yaptım. Ayrıca, kişisel gelişim alanında duygusal zekâ, diksiyon, stres yönetimi, imaj eğitimi, anlayarak hızlı okuma eğitmen eğitimi, hafıza teknikleri ve profesyonel koçluk eğitimlerini tamamladım. Farklı STK’lerde aktif görevlerde yer aldım. Global markalarla iş birlikleri kurarak sosyal sorumluluk projeleri düzenledim. Profesyonel iş hayatıyla üniversite yıllarında tanıştım. Üniversiteyi bitirdikten sonra Türkiye’nin önde gelen ulusal zincir kurumlarından Doğa Kolejinde sırasıyla öğretmenlik, müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü, Karadeniz bölge koordinatörlüğü; Mektebim Okullarında genel müdür yardımcılığı, Doğru Cevap Eğitim Kurumlarında genel müdür, İTÜ ETA Vakfı Kursta kurucu genel müdürlük görevlerini yürüttüm. Eğitim sektöründe çeşitli rollerde ve kurumlarda yer alarak Türkiye’nin farklı bölge ve şehirlerinde eğitim süreçlerinin içinde bizzat bulundum. Görev yaptığım süre zarfında Türkiye’nin farklı şehir ve bölgelerinde özel okul ve kurs bağlamında eğitim- öğretim faaliyetlerinin planlanması, düzenlenmesi, uygulanması ve değerlendirilmesine yönelik yapılan çalışmaları bizzat organize ettim. Bu süreçte mesleki anlamda çeşitli deneyimleri tecrübe ederken kendime ait birçok farklı projeyi de Türkiye’nin farklı şehirlerinde ve kurumlarında başarıyla hayata geçirdim.

 

 

“Eğitim alanında kendi markam olan KÖK Kurs’u oluşturdum”

 

Deneyimlerim ve kazanımlarım ile memleketim Bolu’ya değer katmayı ve ülkemizin eğitimine katkı sağlamak amacıyla; eğitim alanında kendi markam olan KÖK Kursu oluşturmaya karar verdim. Bu bağlamda gelecek nesillerin hedeflerine ışık olmak, genç bireylerin hayatlarına dokunmak, her bireyin özel bir potansiyeli olduğu bilinciyle öğrencilere farklı eğitim metotları sunarak kendi potansiyellerini ortaya çıkarmalarını sağlamak gayesiyle yeni bir eğitim modeli olan KÖKTEM’i (Tamamlayıcı Eğitim Modeli) oluşturdum.

 

 

“KÖK Kurs" kurucu müdürü Kerem Özdemir ile röportajımız ilerleyen günlerde devam edecek.  Bizden ayrılmayın…

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları