120x600

Alemdar inşaat

17-07-2020 SİYASET

Başkan Karsu Acılı Aileyi Ziyaret Etti

Mudurnu ‘ya bağlı Alpağut köyünün Hayallar mahallesinde yaşanan yangın sonucunda iki evladını kaybeden acılı aileyi ziyaret eden CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu başsağlığı diledi.

Başkan Karsu Acılı Aileyi Ziyaret Etti
Bİ tur

Mudurnu ‘da Alpağut köyü Hayallar mahallesinde önceki Salı günü 7 kişinin yaşadığı evde çıkan yangında evde mahsur kalarak hayatlarını kaybeden iki kardeş son yolculuklarına uğurlanmıştı. Cansız bedenleri birbirlerine sarılı halde bulunan kardeşlerin cenazelerinde gözyaşları adeta sel olmuştu.

Yangın geçtiğimiz Salı günü saat 04.00 sıralarında Mudurnu ilçesi Alpağut köyü Hayallar mahallesinde meydana gelmişti.  Cemal Bekil ve ailesinin yaşadığı iki katlı evde elektrik kontağı yüzünden yangın çıkmıştı. Kısa sürede büyüyen yangın evin bitişiğindeki ahır ve odunluğa sıçramıştı. Evden alevlerin yükseldiğini fark eden baba Cemal Bekil ve aile bireyleri camdan atlayarak dışarı çıkmıştı. Evde kalan çocuklardan 13 yaşındaki Nurettin Bekil ise traktörün kepçesi kullanılarak evden çıkarılmıştı. Alevlerin tamamen sardığı evin ikinci katında mahsur kalan 8 yaşındaki Sefa ve 10 yaşındaki Merve Bekil, köylülerin tüm çabalarına rağmen evden çıkarılamamıştı. Yangının söndürülmesinin ardından eve giren itfaiye ekipleri iki kardeşin birbirine sarılı halde olan cansız bedenleriyle karşılaşmıştı. Yangında hafif yaralı olarak kurtulan anne Fehime Bekil ise, ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılmıştı… İki kardeşin cenazeleri köy camisinde kılınan cenaze namazlarının ardından köy mezarlığına defnedilmişti.

 

 

“Hayatını kaybeden çocuklarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz”

Acılıyı aileyi CHP heyeti ile birlikte ziyaret eden Başkan Karsu acılı ailenin acısının kendi acıları olduğunu vurgulayarak; “ Acınızı paylaşmak için buradayız. Hayatını kaybeden çocuklarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. CHP Bolu il ve ilçe örgütü olarak sonuna kadar yanındayız. Neye ihtiyacınız varsa onu karşılamak için buradayız ve hazırız” şeklinde konuştu.

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları