120x600

Alemdar inşaat

01-09-2020 SİYASET

Başkan Karsu Bolu Halkına Teşekkür Etti

CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu 30 Ağustos Zafer Bayramının türlü yasaklamaların gölgesinde muhteşem bir şekilde geçtiğini söyleyerek; “ Bolu’da 30 Ağustos kutlamaları yüce halkımızın yoğun ilgisi ve Bolu Belediyemizin düzenlediği etkinlikler sayesinde adına layık bir biçimde kutlandı. Tüm bunlar için önce Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’a, Bolu Barosu başkanı Sayın Sabri Erhendekçi’ye, partimizin il ve ilçe yönetim kurulu üyelerine, tüm çalışanlarına, isimsiz kahramanlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Karsu Bolu Halkına Teşekkür Etti
Bİ tur

Cumhuriyet sevdalılarının 30 Ağustos Pazar günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Bolu’da da meydanları ve sokakları zafer coşkusuyla doldurduğuna işaret eden Başkan Karsu; “30 Ağustos Bağımsız Yaşama iradesinin kan ve ateşle yazılan Büyük Zaferin destanıdır. 30 Ağustos gerçek bir destandır. Mustafa Kemal’in ordusu zaferin kutlu olsun. Zaferi kazananlar kutlar kaybedenler değil. Yaşasın Adalet! , Yaşasın Cumhuriyet! , Yaşasın Mustafa Kemal’in Askerleri! , Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi! İnadına Türkiye! İnadına Cumhuriyet Halk Partisi!” ifadelerini kullandı.

“ Akit TV’nin imza attığı ahlaksızlık görmezden gelinemez”

CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu Akit TV’nin geçtiğimiz Pazar günü yaptığı yayına dikkat çekerek; “30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde devlet erkânının Anıtkabir ziyaretine ilişkin yayında Ak-it TV’nin kullanmış olduğu KJ/kuşak metni ile alakalı derhal gereken yapılmalıdır.  30 Ağustos Zaferimizin kahramanı Ulu Önder Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’deki törene ilişkin yayında Ak-it TV’nin imza attığı ahlaksızlık görmezden gelinemez. Yayınla ilgili en ağır yaptırım uygulanmalı, RTÜK Başkanlığı gerekeni yapmalıdır” dedi.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları