120x600

Alemdar inşaat

29-11-2019 SİYASET

Başkan Karsu, Yaşar Yüceer’i ziyaret etti

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu bugün partisinin İl Genel Meclisi Grup Toplantısına katıldıktan sonra İl Genel Meclisi başkanı Yaşar Yüceer’i ziyaret etti.

Başkan Karsu, Yaşar Yüceer’i ziyaret etti
Bİ tur

Ziyaretten büyük bir memnunluk duyduğunu söyleyen Yüceer “Meclisteki bütçe görüşmelerimizin son gününde bizleri ziyaret ederek güzel temennilerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi'nin çok değerli İl Başkanı Kazım Karsu'ya tüm meclis üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.  İl Genel meclisinde toplamda 23 üyenin olduğunu ve bakış açılarının doğal olarak farklı olduğuna dikkat çeken Yüceer; “ 3 farklı siyasi partiden 23 meclis üyemizin samimi ve iyi niyetli çalışmaları sayesinde ilimiz için çok önemli kararların altına imza atıyoruz” şeklinde konuştu. 2020 yılı bütçesini belirlenmiş kriterler doğrultusunda birlikte hazırladıklarına dikkat çeken Yüceer; “ İmkânlar ölçüsünde her bir köye en iyi hizmeti götürmeye çalışıyoruz. İmkânlar sınırlı, istekler sınırsız. Her ilçemize kendi öncelikleri ve talepleri doğrultusunda en iyi hizmeti vermeye büyük ölçüde dikkat ediyoruz” dedi.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ise İl genel meclisi başkanı Yaşar Yüceer’ e gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ederek “ aldığınız kararlara ortak aklı kullanarak imza atıyorsunuz. Sizi kutluyorum” dedi.

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları