120x600

Alemdar inşaat

03-08-2022 BOLU

Bolu Objektif Dergisinin yeni sayısı çıktı (Kesinlik, sadelik, netlik)

Bolu Objektif Dergisinin yeni sayısı çıktı

Bolu Objektif Dergisinin yeni sayısı çıktı (Kesinlik, sadelik, netlik)
Bİ tur

2015 yılında Bolu Basın Dünyasına taze bir kan olarak giren Bolu Objektif Dergisi, pozitif ve modern yapısıyla Bolu Medyasının kalbinde sismik bir değişimin temsilcisi oldu. Başarımızın en büyük nedenlerinden biri kendi kurallarımızla medyada yer almamız ve özgün olmamızdan kaynaklandı. Yoluna emin adımlarla devam eden Bolu Objektif Dergisi son sayısında da yine birbirinden ilginç röportaj ve konu başlıklarıyla Bolu Medyasında rakipsiz olduğunu bir kez daha ispatlıyor…

 

Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılardan çıkış için çok önemli açıklamalar yaptı. Abdullah Alemdar ile inşaat sektörünün geleceğinden, Boluspor’a uzanan kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdik.

 

Tepecik Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin göreve başladığı andan itibaren gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Yaptığı çalışmalarla adından övgüyle bahsettiren Mehmet Çetin, Tepecik Mahallesindeki büyük değişimi Bolu Objektif dergisine anlattı.

 

İYİ Parti Bolu il başkanı Ahmet Örnekbaş, Millet İttifakı olarak iktidara hazır olduklarını vurguladı. Örnekbaş, iktidara nasıl geleceklerinin kodlarını Bolu Objektif Dergine vermiş olduğu özel röportajda açıkladı.

 

Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen göreve geldiği günden beri ortaya koyduğu performansla tüm dikkatleri üzerine topluyor. Küçük bir ilçede gerçek bir hizmet devriminin altına imza atan Başkan Tekemen ile çok özel bir röportaj yaptık.

 

Bolu Rotary Kulübü 2022 / 23 Dönem Başkanı Aydın Biçer, Uluslararası Rotary ve Bolu Rotary Kulübü hakkında Bolu Objektif dergisine özel açıklamalarda bulundu.

 

Bolu Objektif Dergisini İzzet Baysal Caddesinde bulunan Meydan Büfe’den temin edebilirsiniz…

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları