120x600

Alemdar inşaat

10-02-2021 BOLU

Bolu Objektifin Yeni Sayısı Çıktı (“Her çözümün içinde ‘Büyük Fikir’ vardır”)

Bolu’da yaşanan gelişmelere kavramlar, görsel ve sözel malzemeler açısından bakarak benzersiz bir karışımı ortaya çıkartan Bolu Objektif Dergisi kuruluşunun 7’nci yılında yoluna tüm gücüyle devam ediyor.

Bolu Objektifin Yeni Sayısı Çıktı (“Her çözümün içinde ‘Büyük Fikir’ vardır”)
Bİ tur

İyi reklamların bilindiği gibi en kısa sürede tüketicinin duygu ve düşünceleriyle iletişime geçebilmesi gerekir. Reklamcılıkta ‘Büyük Fikir’ ürünü tüketicinin kafasına ve kalbine kazıyarak satış rakamlarını tavana vurduran fikirdir. Her zaman ‘Büyük Fikrin’ peşine düşerek çalıştığı kurumların ürünlerine en yüksek faydayı yaratmayı ilke edinen Bolu Objektif dergisi 24’üncü sayısında da dopdolu içeriğiyle Bolu halkının karşısına çıkıyor…

 

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan "Değişim ve Gelişimin İlk 550 günü" başlıklı sunumunda göreve geldiği 2019 yılı Nisan ayından bu yana Bolu'da gerçekleştirdiği değişim ve gelişimi tüm ayrıntılarıyla anlattı. Başkan Özcan’ın sunumunu tüm yönleriyle mercek altına aldık…

 

Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Tahir Gayret tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de esnafın büyük bir ekonomik sıkıntı içinde olduğunu vurgulayarak yaşanan darboğazdan hangi yöntemlerle çıkılacağını dergimize verdiği özel röportajda açıkladı.

 

 

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu yükselen başarı grafiğiyle dikkat çekiyor. Bolu’da birçok kesimden insanın en çok beğendiği ve takdir ettiği isimlerin başında gelen Türkoğlu başarısının sırrını tüm ayrıntılarıyla dergimize anlattı.

 

Saadet Partisi’nin 6. Olağan Kongresi’nde yeniden il başkanlığına seçilerek güven tazeleyen İsa Sayın kongrede verdiği mesajlarla dikkat çekti. İsa Sayın, partilerinin 6.Olağan kongresini dergimize değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu.

 

Mengen Belediyesi, geçtiğimiz yıl yaşamını kaybeden gazeteci ve fotoğraf sanatçısı Hüseyin Varlık’ın ismini yıllardır yaşadığı Gentaş sitesinde yeni açılan bir caddeye meclis kararıyla vererek ölümsüzleştirdi. Bu anlamlı etkinlikte Bolu Objektif Dergisi olarak “oradaydık”

 

Bolu’lu balık ressamı Şenol SAK’ın yeni kitabı çıktı. Kitapta, sanatçının 90’lı yılların ortalarından itibaren günümüze kadar geçen 25 yıllık süreçte ürettiği “Balık” konulu eserleri ile sanat yaşamından kesitler sunuluyor.

 

Bolu Objektif Dergisini İzzet Baysal Caddesinde bulunan Meydan Büfe’den temin edebilirsiniz…

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları