120x600

Alemdar inşaat

16-06-2023 EKONOMİ

BOLU PATATESLİ EKMEĞİ ARTIK BTSO LOGOSU VE COĞRAFİ İŞARET MAHREÇ LOGOSUYLA SATILACAK

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Ladin ekmek firması arasında BTSO tarafından başvurusu yapılan ve Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından 22.09.2020 tarihinde Coğrafi İşaret Mahreç Adı koruması altına alınan “Bolu Patatesli Ekmeği”nin BTSO logosu ve Coğrafi İşaret Mahreç logosuyla satılması konusunda protokol imzalandı.

BOLU PATATESLİ EKMEĞİ ARTIK BTSO LOGOSU VE COĞRAFİ İŞARET MAHREÇ LOGOSUYLA SATILACAK
Bİ tur

Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen imza törenine BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı Fidan, Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Yılmaz, Ladin Ekmek firma yetkilisi Mesut Esen ve BTSO Genel Sekreteri İsmail Gören katıldı.

Protokolle ilgili açıklama yapan Başkan Abdullah Alemdar; “Odamız tarafından ilimize kazandırılan coğrafi işaretli ürünlerimizin üretimin yaygınlaştırılması ve ekonomimize en verimli biçimde entegre edilmesi noktasında çalışmalarımızı tüm hızla sürdürüyoruz. Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Yılmaz koordinesinde yürütülen Coğrafi İşaret ve Kooperatifçilik Çalışma grubunun başarılı çalışmalarının neticesinde, Bolu’da bir ilke imza atarak Odamız Üyesi Ladin Ekmek firmasıyla “Coğrafi İşaretli Ürünümüz “Bolu Patatesli Ekmeği”nin Odamız logosu ve Coğrafi İşaret Mahreç logosuyla satılması noktasında bir protokol imzaladık. Protokolün Odamıza ve ilimize hayırlı olmasını diliyor, Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Yılmaz ve Çalışma Grubunda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Üreticilere de çağrıda bulunan Başkan Alemdar, “İlimize kazandırdığımız coğrafi işaretli ürünleri üreten üreticilerimizde ürünlerini kalite standartlarına uygun bir şekilde üretmeleri takdirde Odamızla gerekli protokolleri yaparak, Odamız logosu ve Coğrafi İşaret logosu ile ürünlerini satışa sunmaya hak kazanabilirler” dedi.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları