120x600

Alemdar inşaat

10-03-2024 EKONOMİ

BOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri ve TOBB Bolu İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Merkezinde gerçekleştirilen meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldılar.

BOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI
Bİ tur

Seminere; BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Meclis Başkan Yardımcıları Murat Koca, Oktay Türk, Meclis Katip Üyesi Mustafa Özkoparan, Meclis Üyeleri Muzaffer Gündüz, Salih Aziz Ardıhan, Erhan Özdemir, İlhami Konuk, Metin Arın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı Fidan, Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhur Özçelik, Yücel Yılmaz, Abdullah Ayarcan ve İsmail Öztürk ile TOBB Bolu İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Murat Karaağaç katıldılar. 

 

 

Seminerde; TOBB'un kurumsal yapısı ve faaliyetleri, karar alma sürecinde TOBB'nin rolü, TOBB İkiz kuleler yerleşkesi tanıtımı, protokol kuralları, Türkiye Ekonomisindeki gelişmeler, yeşil dönüşüm, küresel gelişmeler ve Türkiye, ekonomide görünüm insan 2.0 ,TOBB ETÜ, Tepav , iş hayatında iletişim, TTM ,TMO - TOBBLİDAŞ / TÜRİB / MERKEZ ÜPAK , KGF , TOBB UYUM TOBB Tahkim, MEYBEM konularında bilgilendirildiler. 

 

 

Seminerde konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB’un Türkiye’nin en demokratik kurumu olduğunu, herkesin buraya seçilerek geldiğini vurgulayarak, meclis üyelerinin il ve ilçelerinin kanaat önderi olduğunu belirtti. Hisarcıklıoğlu, sorumlu oldukları meslek komitelerindeki üyelerini asla ihmal etmemelerini, bu süreçte onları ziyaret ederek, sıkıntılarını dinlemelerini istedi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Hisarcıklıoğlu, ortak akıl ile ortak paydada hareket etmelerini tavsiye etti.

 

 

Semineri değerlendiren BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu‘nun nezdinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yönetimine ve çalışanlarına sağladıkları bu imkandan dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin rutin olarak yaptığı meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katılarak, bilgilerimizi güncelleme fırsatı bulduk. Edindiğimiz bilgiler ve aldığımız motivasyonla işlerimizi daha sıkı bir şekilde takip edecek ve başarılı sonuçlara ulaşacağız. Vakit ayırarak bu seminere katılan meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

       




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları