120x600

Alemdar inşaat

30-03-2015 BOLU

Carrefour-Sa Bolu’da açıldı

Bolu’da ilk şubesi açılan Carrefour – Sa’nın mağaza müdürü Dursun Oral, şirketin hedefinin 2016’da 1000 mağaza olacağını söyledi.

Carrefour-Sa Bolu’da açıldı
Bİ tur

Bolu Sanayi Odası karşısında bulunan eski Çamkent hastanesi yanında açılan Carrefour-Sa mağazası, ilk günün açılışında büyük bir ilgi ve izdihamla karşılaştı. Bolulu halkın aşırı ilgisi karşısında oldukça memnun olduklarını belirten Carrefour-Sa mağaza müdürü Dursun Oral, Bolu’da açmış oldukları ilk şubeleriyle ilgili şunları söyledi:  “Bolu’da ilk defa girdik, 500 m2’lik bir alanda hizmet veriyoruz. Ve bunun devamı gelecek. Sabancı’nın Bolu’ya yapmış oluğu dev AVM için henüz bir bilgi yok, ancak şehir içerisinde başka şubelerimiz de yakında açılacak.”

Farklı noktalarda Carrefour Sa şubeleri Bolu’da yeni şubeleriyle hizmet vereceğini belirten  Oral, Carfour Sa’nın 2016’da hedefinin 1000 mağazaya ulaşmak olduğunu söyledi.  “Şu anda 2015’in başlarındayız ve 400 küsur mağaza zinciri ile ülkemizin çoğu kentlerinde hizmet veriyoruz. Bolu’da her noktaya, müşterinin ayağına kadar hizmet götürmeyi hedefliyoruz. Müşteri bize değil, biz müşteriye gideceğiz” dedi. 11 yıldır şirkette görev yapan Dursun Oral Bolu Carfour -Sa’nın mağaza müdürlüğü görevini yapmakta.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları