120x600

Alemdar inşaat

03-05-2022 SİYASET

CHP’de Görkemli Bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma törenine yoğun bir katılım oldu. Bayramlaşma törenine CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Bolu Belediyesi Başkan Vekili ve meclis üyesi Tahsin Mert Karagöz, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, CHP Eski Genel Başkan Yardımcılarından Umut Oran, eski milletvekili adaylarından Burak Cop, partililer ve vatandaşlar katıldı.

CHP’de Görkemli Bayramlaşma
Bİ tur

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ilk konuşmasını CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu yaptı. “Cumhuriyet Halk Partisinin uzun ince yolunda birlikte yolculuk eden arkadaşlarım tekrar hoş geldiniz” diyen Başkan Karsu sözlerini şu şekilde sürdürdü;

 

 

Bugüne kadar bizi bu mertebelere getiren ve ulaştıran sevgili arkadaşlarıma büyük şükran borcum var. Önce Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ve bu uğurda canlarını feda etmiş şehitlerimize o günden bugüne bu vatan için ölmüş insanlarımıza, askerlerimize ve tüm şehitlerimize büyük şükran borçlarımız var. O borcu ödemek için bugün küçük bir toplantı yapmış bulunuyoruz. Birleşmezsek, bütünleşmezsek ufak tefek hadiseleri görmezden gelemezsek bir yere varamayacağımızı artık bu yüzyılda öğrenmiş bulunuyoruz. Birbirimizi bu kadar sıcak karşılamamızın sebebi de budur diye düşünüyorum. Öyle bir noktadayız ki bizi yönetenler ülkenin her tarafını hallaç pamuğuna çevirerek, her şeyimizi satarak bizi perişan bir halde bırakıp gitmek üzereler diye düşünüyorum. Bu noktada çok dikkatli davranmamız gerekir. Bugün öyle bir noktadayız ki memleketin ormanlarını, yaylalarını talan etmek üzere paylaşmışlar, parsellemişler. Turizm bölgesi olarak ayırmak üzereler. Şeker fabrikalarını satarak bizleri ve çocuklarımızı şekersiz bıraktılar. Eskiden bayramlarda çocuklarımız hem şeker almak hem de bayramlaşmak için dolaşırlardı. Bu iki günde görüyorum ki çocuklarımız bunu yapmıyorlar. Bunu bile önlediler.  Bu bilinçli olarak yapılan bir ayrımdır. Bu türden töre ve adetlerimiz çok azaldı. Böyle güzel bir günde birlik ve beraberlik içersinde bir araya geldiğimiz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum.”

 

 

 

Türkoğlu; “Bizlere düşen Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmaktır”

Daha sonra konuşan CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü;  “ Daha önce pandemi sürecinden dolayı son iki bayramdır bir araya gelememiştik ama dünya bilimin ışığında pandemi sürecini sonlandırmak için ciddi adımlar atmıştır. Ne mutlu bize ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’te doğmuş ve bu ülkedeki gerekli şartları bulamadığı için Almanya’da kendini yetiştirmiş ve bilime ciddi katkılar sunmuş insanlarımızın ve yurttaşlarımızın katkılarıyla bu pandemi sürecini kısmen de olsa atlatmış durumdayız. Fakat ülkemizde daha ciddi sorunlar daha ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Yaşanma durumu da devam ediyor. Yaklaşık 20 yıldır bu ülkeyi yöneten AKP iktidarı memlekette satmadık hiçbir şey bırakmamış, memleketin kurtuluş savaşıyla beraber edindiği o muhteşem itibarı yerin dibine düşürmüş, dün söylediği ile bugün yaptığı çelişir hale gelmiştir. Bizlere düşen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği ülkeyi onun ilkeleri, ışığı ve felsefesini yansıtan Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmaktır.”

 

 

 

Karagöz; Sayın Belediye Başkanımız hepinizin bayramını en içten dilekleriyle kutladı”

Bolu Belediyesi Başkan Vekili ve meclis üyesi Tahsin Mert Karagöz ise 2 yıldır devam eden pandemi sürecine dikkat çekerek; “ 2 yıldır süren bir pandemi sürecinden çıktık. Sizlerle bir araya gelemiyorduk. Bayramlar manevi duyguların en yüksek olduğu zamanlar. Hem milli hem de dini bayramlarımıza hasret kalmıştık. Bu noktada bayramlaşma toplantısı düzenleyen kıymetli il ve ilçe başkanımıza sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Sayın belediye başkanımız bir takım görüşmelerde buluşmak üzere şehir dışına çıktı. Dolayısıyla vekâleti bize bıraktı. Bizde belediye başkan yardımcımız Rasim bey ile birlikte bayram ziyaretlerimizi gerçekleştiriyorduk.  Sayın Belediye başkanımız az önce aradı ve kent dışında olduğu için katılamayacağını belirtti. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamladı. Hepinizin bayramını da en içten dilekleriyle kutladı. Ülke gündemi hakkında değerli büyüklerimiz il ve ilçe başkanlarımız görüşlerini belirttiler. Ben hepinizin bayramını hem şahsım hem de belediye başkanımız Sayın Tanju Özcan adına bir kez daha kutluyorum, katıldığınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.”  İfadelerini kullandı.

Toplantı daha sonra basına kapılı olarak devam etti…




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları