120x600

Alemdar inşaat

16-01-2023 SİYASET

CHP'nin yeni il başkanı belli oldu....

Cumhuriyet Halk Partisinde günlerdir beklenen soru yanıtını buldu. Cumhuriyet Halk Partisinin yeni il başkanı Ersan Türkoğlu oldu. Kararın resmi olarak bugün yapılacak olan MYK toplantısı sonrasında açıklanması bekleniyor.

CHP'nin yeni il başkanı belli oldu....
Bİ tur

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz Cuma günü saat 12.00'de CHP Genel Merkezine çağrılan merkez ilçe başkanı Ersan Türkoğlu'na il başkanlığı görevi CHP Genel Merkezi tarafından resmen tevdi edildi. CHP genel merkezi tarafından Türkoğlu'na yeni il ve ilçe başkanlığı yönetim kurulu listesini hazırlama ve yeni merkez ilçe başkanını belirleme görevi de verildi. Cumartesi ve Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisinin yeni il ve ilçe yönetim kurulu listesini hazırlayan Türkoğlu, Pazar günü gecesi yeni il ve ilçe yönetim kurulu listesini yedekleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine gönderdi.

 

Yeni merkez ilçe başkanı; İsmail Hakkı Candemir

 

Haber merkezimizin edindiği bilgiye göre Cumhuriyet Halk Partisinin yeni merkez ilçe başkanı Bolu Belediyesinden emekli olan İsmail Hakkı Candemir oldu.

 

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu önderliğinde oldukça başarılı bir dönem geçiren Cumhuriyet Halk Partisi yeni il başkanı Ersan Türkoğlu önderliğinde hem mevcut başarı çizgisini sürdürmeyi hem de yeni seçim başarılarına imza atmayı hedefliyor.

 

 

Bilindiği gibi Başkan Kazım Karsu daha önce yaptığı açıklamalarda sağlık sorunları ve yaşı nedeniyle görevi bırakmak istediğini genel merkeze sözlü olarak iletmişti. Başkan Karsu önderliğinde girilen her seçimde milletvekili çıkaran Cumhuriyet Halk Partisi yine Karsu önderliğinde girdiği ve adayın belirlenmesinde söz sahibi olduğu 2019 yerel seçimlerinde de büyük başarı göstermişti. Başkan Kazım Karsu,  Bolu Belediyesinin 15 yıl aradan sonra Cumhuriyet Halk Partisine geçmesinde başrolü oynamıştı...

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları