120x600

Alemdar inşaat

16-02-2020 SİYASET

CHP’NİN YENİ YÖNETİMİ YENİ BAŞARILAR İÇİN HAZIR!

Cumhuriyet Halk Partisinin bugün il kültür sitesinde gerçekleştirilen il kongresinde çok önemli mesajlar verildi…

CHP’NİN YENİ YÖNETİMİ YENİ BAŞARILAR İÇİN HAZIR!
Bİ tur

CHP İL olağan kongresine, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel, CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu , İyi Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Belediye Başkan Yardımcıları Mansur Şen ve Rasim Özdemir,  CHP 24’üncü Dönem İstanbul Milletvekili Umut Oran başta olmak üzere çok  sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Kazım Karsu, “Yüreğim sizler için Cumhuriyet Halk Partisi için atıyor. Bir yürek var ki o yürek Mustafa Kemal’in yüreği. Onun felsefesi onun eserleri onun bize bıraktıkları ile dolu. Bu güzel günde Atatürk’ün yolunda onun izinde Cumhuriyet Halk Partisini ve Türkiye’yi yücelttiği için huzurunuzda Atatürk’e teşekkür ediyorum. Hepinizi yönetime sığdıramadığım için bir üzüntüm var. 20 kişi içerisinde kadın ve erkek arkadaşlarımızı seçerken çok sıkıntı çektik. Liste dışında kalan arkadaşlarımdan şimdiden özür diliyorum” biçiminde konuştu.

 

 

Kongrede daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kutlama mesajı okundu. Kılıçdaroğlu’nun mesajında şu ifadelere yer verdi; “Sizler Mart’ın sonu bahar kıldığımız yerel seçimin kahramanlarısınız. Bu duygularla tek adam sandıkta kazandığımız yerel seçim başarımızı yeni başarılara yol açacak yolcuğumuzun önemli aşamalarından biri olan İl kongremizi selamlıyorum. Unutmayınız ki Türkiye Cumhuriyet Devleti ile birlikte partimizin de kurucusu olan ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önümüze koyduğu hedeflere aydınlanan bir yolda yürüyoruz. Bu yolunun temel ilkelerinden biri kimseyi ötekileştirmemek tüm yurttaşlar için siyaset üretmektir. Tıpkı adalet yürüyüşünde olduğu gibi yaşama merkezine herkes için hak, hukuk, adaleti koymuş kim varsa yolculuğumuza dâhil etmektir. Söz hakkı vermektir. Çünkü inanıyor ve biliyoruz ki Halkçı, devrimci bir iktidar kuracağımız bu yolculuğumuz. Demokrasi ile taçlandırılmış. Bir Cumhuriyete ulaştıracaktır bizleri. Dolayısıyla bu il kongremizin Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırma kararımızın örneklerinden biri olarak kabul edilmesini istiyorum.  Bu kongreden kaybedenin olmadığı sizlerle birlikte kalpleri demokrasiden yana olan herkesin kazandığı şölenler döndüreceğiz. Sizlerden il başkanınız olarak dileğim ve tek temennim budur. Bu vesileyle şimdiye kadar görev yapan tüm emektar emekçilerimize emekleri ve çalışmaları için teşekkür ediyorum. Yeni bir heyecanla görev üstlenecek arkadaşlarımıza başarı dileklerimi iletiyorum.”

 

 

 

Daha sonra yapılan seçimde CHP Bolu İL yönetim Kurulu üyeleri şu şekilde belirlendi.

Fatma Alp, Mehmet Akça, Durmuş Bahşi, Önder Başaran, Hülya Bayraktar, Cahide Beşli,Servet Boz, İsmail Hakkı Candemir, Gürkan Gani Çakmak,Neriman Demir, Mehmet Duru, Hamdi Erol, Eda Karakış,Erol Kaya, Hakan Kırmusaoğlu, Tevfik Koç, Tülay Özçelik, Nihat Yetkin, Kumru Taş Er

 

 

Kongre ile ilgili tüm ayrıntıları ilerleyen saatlerde haber sitemizden okuyabilirsiniz…

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları