120x600

Alemdar inşaat

28-01-2024 TURİZM

Çubuk Gölü'nde kış güzelliği yaşanıyor......

Kar kalınlığının yaklaşık 50 santimetreye ulaştığı Bolu’nun Göynük ilçesindeki Çubuk Gölü'nde kış güzelliği yaşanıyor.

Çubuk Gölü'nde kış güzelliği yaşanıyor......
Bİ tur

Kent merkezine 97 kilometre uzaklıkta bulunan Çubuk Gölü, etkili olan kar yağışı dolayısıyla beyaz örtüyle kaplandı. Kış güzelliğinin yaşandığı, "Göynük'ün incisi" olarak adlandırılan Çubuk Gölü'nde kartpostallık manzaralar ortaya çıktı. Etrafı dağlarla çevrili bölgede bulunan göl, huzurlu vakit geçirmek isteyen vatandaşları ağırladı. Kampçıların ve trekking yürüyüşçülerinin sıkça ziyaret ettiği Çubuk Gölü, her mevsim ilgi görüyor. Tatil için Çubuk Gölü'nü tercih edenler mangal yapıp, kar topu oynayarak keyifli vakit geçirdi. Göl çevresinde yürüyüş yapan ziyaretçiler manzara karşısında bol bol fotoğraf çekindi.

 

 

Göynük'e İstanbul'dan gelen Ayşe Yavuz, "Çubuk Gölü'ne İstanbul'dan geldik. Doğa harikası Türkiye'mizin her köşesi inanılmaz güzel fakat Çubuk Gölü apayrı güzel. Göl buz tutmuş ve o kadar da güzelleşmiş. İnşallah doğa harikası yerler hiç bozulmaz" dedi.

 

 

İstanbul’dan gelen bir başka ziyaretçi Mert Taş ise, "Harika bir doğası var. Manzara çok güzel. Türkiye'de böyle göllerimiz, alanlarımız var. Mutlaka keşfetmeye gelin, tavsiye ediyorum. Harika bir yer" diye konuştu.

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TURİZM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları