120x600

Alemdar inşaat

27-03-2020 SİYASET

Doğanay’dan #EvdeKalBolu çağrısı

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videoyla yeni tip koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında Bolululara "evde kal" çağrısı yaptı.

Doğanay’dan #EvdeKalBolu çağrısı
Bİ tur

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında vatandaşlara "evde kal" çağrısında bulunarak kitap okumalarını istedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videoyla zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması uyarısında bulunan Doğanay, salgının bulaşmaması için Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan tedbirlere uyulmasının önemli olduğunu vurguladı. Toplum olarak çok önemli ve hassas bir süreçten geçtiklerini belirten Doğanay, şu şöyle konuştu:

“Sevgili Bolulular;

Dünya da yaşanan korona virüsü Türkiye’yi de etkilemiş bulunmaktadır. Hükümetimiz bu hastalığın hem ülkemizde hem de Bolu’muzda yayılmaması için ciddi tedbirler alarak uygulamaktadır.

Bu mücadelede canla başla çalışan başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere ilimizde özverili bir mücadele yürüten İl Sağlık Müdürümüz Sayın Muhammed Emin Demirkol öncülüğündeki sağlık çalışanlarımız ve tüm kamu çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.

Virüsün başkasından bize bulaşmasını, bizden yayılmasını önlemek kendi davranışımıza bağlıdır. Hiçbir sağlık kurumu, hiçbir hekim virüsün size bulaşmasını önleyemez. Bunu siz önleyebilirsiniz. Yeni tip Coronavirüs  insanların yaşına bakmıyor, genç ve yaşlı herkesin risk altında olduğunu unutmayalım.

Özellikle yüksek risk altında olan yaşlılarımızı koruyalım. Onlara saygıyla, hürmetle yaklaşalım. Sosyal medyada bazı incitici yaklaşımlar görüyoruz. Unutmayalım; yaşlılarımız hayat abidelerimizdir. Lütfen yaşlılarımıza bu bilinçle yaklaşalım.

Bu süreci evimizde geçirirken kitap okuyalım, el işi hobilerimizi yapalım. Yoğun iş hayatı tempomuzda bu molayı bir fırsata dönüştürerek aile bireylerimiz ile daha uzun sohbetler yapabilir, hatta edindiğimiz tecrübeleri çocuklarımızla paylaşabiliriz.

Koronavirüs riskinden korunmak için yapmamız gerekenleri Sağlık Bakanlığımız sürekli duyuruyor. Birkaç uyarı da ben yapayım. Panik yok ama tedbir şart. Ellerimizi sık sık yıkayacağız, kalabalık ortamlara girmeyeceğiz, sosyal mesafeyi koruyacağız, sarılıp tokalaşmak yerine gönül selamıyla selamlaşacağız.

’Evde kal Bolu’ ve unutma! koronavirüs alacağımız hiçbir tedbirden güçlü değildir. Yaşanacak hayatlara sahip çıkalım ve lütfen evde kalalım. Daha güzel günlerde buluşmak üzere Allah hepimizin yardımcısı olsun”

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları