120x600

Alemdar inşaat

14-01-2023 SİYASET

İYİ Parti Bolu 3. Olağan İl Kongresi yapıldı ; ‘Parolamız Vatan; İşareti Namus’

İyi Parti Bolu İl 3. Olağan Kongresi, İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz’ın divan başkanlığında, coşkulu bir katılımla şölen havasında gerçekleştirildi. Tek listeyle yapılan kongrede birlik ve beraberlik havası dikkat çekti. Kongrede başkan Ahmet Örnekbaş ile İyi Parti Bolu il başkanlığına seçilen Burhan Aktaş yaptıkları konuşmalarla dikkat çektiler.

İYİ Parti Bolu 3. Olağan İl Kongresi yapıldı ; ‘Parolamız Vatan; İşareti Namus’
Bİ tur

İYİ Parti Bolu il  3. Olağan kongresi Köroğlu Kongre ve Düğün Salonunda yapıldı. Yoğun bir Katılımın olduğu kongreye CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, CHP Bolu Milletvekili aday adayı Ferit Atalay, DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, DEVA Partisi Bolu merkez ilçe başkanı Reşat Ateş, Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu İl Başkanı Raşit Aydın, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hakan Alpaslan başta olmak üzere birçok siyasi partiden ve sivil toplum kuruluşlarından temsilci katıldı.

 

 

İyi Parti Bolu il başkanı Burhan Aktaş “Türkiye’de olacağı gibi cennet Bolu’muzda da İYİ Parti’yi birinci parti yapmaya hazırız”

 İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz’ın divan başkanlığında gerçekleştirilen kongrede konuşan İyi Parti Bolu il başkanı Burhan Aktaş “Hafif bir rahatsızlığının olduğunu öğrendiğimiz genel başkanınız Sayın Meral Akşener hanımefendiye Bolu’dan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” diyerek sözlerine başladı.  İyi Parti Bolu il başkanı Burhan Aktaş sözlerine şu şekilde devam etti; “İYİ Parti Bolu 3. Olağan kongresinin milletimize, vatanımıza ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aday olmam konusunda hemfikir olarak beni bu göreve layık gören il başkanım Sayın Ahmet Örnekbaş, Merkez ilçe başkanım Sayın Murat Güler ile tüm ilçe ve belde başkanlarıma teşekkür ediyorum. Cesur yol arkadaşlarım; yolumuz uzun, zamanımız kısa, inandığımız değerler uğruna gecemizi gündüzümüze katarak ziyaret ettiğimiz hane sayısını on binlere aldığımız gönül sayısını yüz binlere çıkarmak için yola çıkıyoruz. Cesurlar için çıkılmaz yol yoktur. Millet bizi çağırıyor ve az kaldı. Türkiye’de olacağı gibi cennet Bolu’muzda da İYİ Parti’yi birinci parti yapmaya hazırız. Çok yakında yapılacak olan 2023 Genel Seçimlerinde hedefimiz partimizi birinci olarak sandıktan çıkarmaktır. Cumhuriyet’in 100. Yılını seçimlerde alacağımız başarılı sonuçlarla coşkulu bir şekilde kutlama gayesi içerisindeyiz. Kongremizin vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şahsımı başkanlık görevine layık gören tüm partililerimize sonsuz teşekkür ediyorum.”

 

 

Başkan Örnekbaş; “Kahrolsun istibdat; Yaşasın hürriyet!”

Kongrede, İYİ Parti Bolu il başkanı sıfatıyla son konuşmasını yapan Ahmet Örnekbaş ise yaptığı konuşmada katılımcılara şu şekilde seslendi “Milletimizden aldığımız güç ile İYİ Parti’nin temellerini 5 yıl önce attık ve olmaz denileni yaptık. Ezilenin, hakkın, haklının yanında; zulmün ve zalimin karşısında olanların kurduğu bir parti olarak kendimizi kanıtladık. Her ne kadar 5 yıl önce kurulmuş olsak ta kökümüz Metehan’a, Sultan Alpaslan’a Cumhuriyet’in kurulduğu yıllara kadar uzanıyor. Yerimiz, Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yanında duranların yanıdır. Biz onların nesli, torunları, çocuklarıyız. Önümüzde ülkenin dönüm noktası olarak gördüğümüz Genel Seçimler var. İktidarın seçimleri erkene alabilmek için çırpınışlarını siz de görüyorsunuz. Şu an tek dertleri seçimleri Haziran’dan daha önceki bir tarihe alabilmek. Bu çırpınışlarının çok sebebi var. Halının altına süpürdükleri pisliklerin Haziran ayına kadar ortaya saçılmasından korkuyorlar. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar sandıkta yaşayacakları hazin sondan kaçışları yok. Onlar bu küçük hesaplarla oynayadursun biz önümüze bakacağız. Mevcut Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ülkeyi ne hale getirdiğini görüyorsunuz. Ülkede 7’den 70’e vatandaşlarımız mutsuz, yarınlarından ümitsiz. Gençler geleceği konusunda kaygılı. Adam kayırmanın, liyakatsizliğin, hırsızlığın, çalıp çırpmanın ne boyutlara geldiğini mevcut iktidar bize çok net gösterdi. Yaşanan bunca çirkinlik ve zulmün sonlandırılması için partimizi iktidara taşımamız gerekiyor. Bu ucube sistemin bitirilmesi için halkımızın desteğine ihtiyacımız var. İnşallah bu seçimlerde hem Türkiye’de hem de güzel ilimiz Bolu’da birinci parti çıkacağız. Durmayacağız, yılmayacağız, yorulmayacağız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i başbakan yapacağız. Milletimizden emanet aldığımız kutlu iradeyle, Cumhuriyetimizin yeni asrında, tarih yazacağız! O sandık geldiğinde; İYİ Parti, vatanımızın üzerinde, bir umut güneşi gibi, tüm ihtişamıyla doğacak. Çünkü; O sene, bu sene! Parolamız Vatan; İşareti namus! Pusulamız Devlet; İğnesi Millet! Kahrolsun istibdat; Yaşasın hürriyet! Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun.”

 

 

 

BURHAN AKTAŞ BAŞKANLIĞINDA OLUŞAN YENİ YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU;

Ahmet Bedir, Ahmet Yaman, Bekir Köse, Cihan Aygündüz, Çetin Yardemir, Emine Kendirci, Emrah Koca, Esma Gök, Fatih Kandemir, Fatma Sakarya, Göktuğ Kılıç, Güleser Türüdü, Hande Deniz, Harun Altındağ, Hatice Öz, Hızır İlyas Yıldırım, Kadir Cebe, Kadri Tabağ, Nail Ulusoy, Ramazan Acar, Recep Yıldız, Rıfat Ümit Demirtaş, Sarp Argon, Selma Ulusoy, Şerafettin Yıldırım, Tolga Aytop, Türkan Şimşek, Volkan Uğur, Yalçın Akman, Yıldız Çahan, Yusuf Üçtaş

İl Disiplin Kurulu Asil Üyeleri

Ayhan Eroğlu, Hakkı Kolludemiroğlu, Yakup Balveren, Mehmet Akçay, Muharrem Özdal, Ömer Selem Hakkı Arın, Cahit Yılmaz, Nihat Ateş

İl Kurultay Delegeleri Asil Üyeleri

Ahmet Örnekbaş, Burhan Aktaş, Murat Güler, Türkan Şimşek

 

 

 

 

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları