120x600

Alemdar inşaat

15-06-2023 EĞİTİM

KÖK Kurs’ta Öğrenciler ‘Yaza Merhaba’ Dedi

Açıldığı günden bu yana uyguladığı eğitim anlayışıyla adından fazlasıyla söz ettiren, benzer kurumlara da bu anlamda örnek olan KÖK Kurs, öğrencileriyle birlikte yaza merhaba dedi. KÖK Kurs, ilimizde müstakil yapıda ilk kurum olmanın avantajını ‘Yaza Merhaba’ Partisiyle göstermiş oldu.

KÖK Kurs’ta Öğrenciler ‘Yaza Merhaba’ Dedi
Bİ tur

KÖK Kurs, öğrencilerine akademik anlamda sunduğu fırsatları sosyal imkânlarla birleştirerek fark yaratmaya devam ediyor. KÖK Kurs tarafından organize edilen “Yaza Merhaba” Partisinde öğrenciler bir yandan eğlenirken bir yandan da çeşitli etkinlik ve oyunlarla hoşça vakit geçirdiler. Öğrenciler etkinlik boyunca DJ performansının da eşlik etmesiyle müziğin keyfini doyasıya yaşadılar. Öğrenciler eğlenceye doyarken, düzenlenen mangal partisi de katılımcılardan tam not aldı. Öğrenciler, yapılan çekilişle birbirinden güzel hediyelere sahip olmanın heyecanını yaşadılar. Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan KÖK Kurs Kurucusu Kerem ÖZDEMİR, 2022-2023 Eğitim Öğretim dönemi biterken, öğrenciler açısından yeni eğitim öğretiminin de başlangıcı olduğunu vurguladı. Özdemir, yeni döneme iyi bir başlangıç amacıyla öğrencilerin motivasyonlarını yüksek tutmanın akademik başarılarında çok önemli olduğunun altını özellikle çizdi. Eğitim – Öğretim faaliyetlerinde sosyal etkinliklerin önemini farklı bir açıdan değerlendiren Kerem ÖZDEMİR, öğrencilerin serbest zamanlarında öğretmenleri tarafından yapılan öğrenci gözlemlerinin akademik yönlendirmede, bireysel motivasyonda, arkadaş ilişkilerini yönlendirmede öğretmen için çok değerli olduğunu belirtti. KÖK Kurs Kurucusu Kerem ÖZDEMİR sadece KÖK Kurs’ta uygulanan Mizaç Odaklı Rehberlik Yaklaşımı ile öğrenci koçluk sisteminin birbirini bütünleyici bir program olduğunun önemini vurgularken, KÖK Kurs’ta bu sayede profesyonel koçluğun da kurumda en verimli şekilde yapılabileceğini aktardı.

KÖK Kurs Kurucusu Kerem ÖZDEMİR, KÖK Kurs olarak süreç içinde öğrencilerle farklı motivasyon etkinliklerinin düzenleneceğini, bu etkinliklerdeki asıl amacın stres ve kaygının özellikle sınav döneminde öğrenciler tarafından doğru olarak yönetilmesini sağlamak olduğunu belirtti. KÖK Kurs Kurucusu Kerem ÖZDEMİR, stres ve kaygının doğru yönetilememesinin öğrencinin gerçek başarısını sınava aktarmada olumsuz etkilediğini ifade etti. Bu farkındalıkla eğitim sistemini planladıklarını dile getiren Kerem ÖZDEMİR, Bolu’da velilerden gelen geri bildirimlere bakıldığında bu bakış açısına sahip bir eğitim kurumuna ihtiyaç olduğunu aktardı.

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları