120x600

Alemdar inşaat

11-04-2023 EĞİTİM

KÖK Kurs’ta Sınırlı Kontenjanlar Hızla Doluyor

Bolu’da sıra dışı eğitim modeli ve eğitim amaçlı tasarlanmış villa konseptliyle bir ilk olan KÖK Kurs’ta kayıtlar devam ediyor.

KÖK Kurs’ta Sınırlı Kontenjanlar Hızla Doluyor
Bİ tur

Sınıf kontenjanları hızla dolan KÖK Kurs, sadece KÖKTEM ( KÖK Tamamlayıcı Eğitim Modeli ) ile değil aynı zamanda kurs merkezinin fiziki yapısıyla da dikkat çekiyor. 12 kişilik sınıflara, geniş bahçe alanına sahip olan kurs merkezi, butik eğitim anlayışıyla Bolu’da bir ilk olurken; depreme dayanıklı, az katlı ve yeni bina olması öğrencilerin, velilerin tercih nedenlerini olumlu yönde etkiliyor. Öğrenci ve veliler düşünülerek hazırlanmış mini kafesiyle öğrenciler ders arasında hoş vakit geçirirken; veliler de öğrencileri beklerken keyifle vakit geçireceği bir alan KÖK Kurs’ta düşünülmüş.

 

     

 

 

Öğrencilerin sınav stresini azaltmak, kaygılarını yönetebilmek, veli-öğrenci- öğretmen iletişimi daha da güçlendirmek, sınav ebeveyni olan velilerin çocuklarına yaklaşımına ışık gösterecek olan Mizaç Odaklı Rehberlik Yaklaşımı sadece KÖK Kurs’ta.

 

 

KÖK Kurs; alanında profesyonel öğretmen kadrosu, öğrenci merkezli eğitim anlayışı, teknolojik alt yapılı sınıfları, Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi, sosyal ve kültürel aktiviteleri ile LGS Sınavı’na hazırlıkta Bolu’nun tercih edilen en iyi kurs merkezi olma yolunda şimdiden emin adımlarla ilerliyor.

 

 

Yapay Zekâ Destekli Ölçme ve Değerlendirme Sistemi sayesinden öğrencilerin eksik kazanımları çok hızlı bir şekilde tespit edilebilecek, bu sayede öğrenci eksik öğrenmesi olduğu konular tamamlamadan bir sonraki konuya geçmeyecek. Öğrencinin eksik konularının tespitini yapan Yapay Zekâ Destekli Ölçme ve Değerlendirme Sistemi öğrencinin eksik konularından oluşan Kişiye Özel Soru Bankasını üretecek. Yeni nesil sorulardan oluşan bu kitap sayesinde öğrenci doğru bir pekiştirmeyi ve eksik öğrenmenin tamamlanmasını kolayca ve etkin biçimde gerçekleştirebilecek.

 

 

Eğitimde teknolojinin doğru kullanılmasını önemseyen KÖK Kurs, öğrencilerine bir diğer sunduğu imkân da KUNDUZ uygulaması oluyor. KUNDUZ ile yaptığı kurumsal anlaşma ile öğrencinin bireysel çalışmalarında yapamadığı sorulara uygulama sayesinde anında cevap alabilecek. Yine KUNDUZ üzerinden canlı bir eğitmene bağlanabileceği, kısa konu anlatım videoları ile tekrar yapabileceği, farklı kaynakların oluşan soru havuzunda test çözebileceği KUNDUZ’u kayıtlı her öğrenci ücretsiz kullanabilecek. Öğrencilerin KUNDUZ programına sorduğu soruların takibini KÖK Kurs ara program sayesinde takip edebilecek. KÖK Kurs, öğrenci takibini 360 derece bir sistemle kurgulayan, birey odaklı rehberlik yaklaşımından eğitim programına, ölçme değerlendirme sisteminden, fiziki yapısına kadar bir bütün olarak Bolu’nun geleceğine hizmet vermenin heyecanını yaşıyor.

Nisan ayı sonuna kadar devam eden erken kayıt avantajlarından faydalanmak, KÖKTEM (KÖK Tamamlayıcı Eğitim Modeli ) farkıyla sınava hazırlanmak ve sınırlı kontenjanda yerinizi almak için geç kalmayın.

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları