120x600

Alemdar inşaat

18-04-2020 EĞİTİM

Korona günlerinde EğitimAL farkı!

EğitimAL Bolu Direktörü Ayşe Nuray Namdar, korona günlerinde EğitimAL yurtdışı eğitim danışmanlık olarak instagram üzerinden gerçekleştirdikleri canlı yayınlarla öğrencileri ve velileri bilgilendirmeye devam ettiklerini vurgulayarak; " Liseden üniversiteye kadar bir çok öğrencimiz ve okul temsilcisi ile her gün saat 20.00'de instagram' da buluşuyoruz" dedi.

Korona günlerinde EğitimAL farkı!
Bİ tur

EğitimAL Bolu Direktörü Ayşe Nuray Namdar, Türkiye’de olduğu gibi yurtdışında olan öğrencilerinin de  online olarak eğitimlerine devam ettiklerini söyledi. Konuyla ilgili olarak haber sitemize açıklamalarda bulunan Namdar şu değerlendirmeleri yaptı; " Covit-19 virüsü kaynaklı yaşadığımız sıkıntılı günlerde bir çok eğitim kurumu gibi EğitimAL yurtdışı eğitim danışmanlık olarak instagram üzerinden canlı yayınlarımızda eğitimler hakkında okul temsilcileri ve danışmanlarımız ile birlikte öğrencilerimizi ve velilerimizi  bilgilendirmeye devam ediyoruz. Türkiye’de olduğu gibi yurtdışında olan öğrencilerimiz de orada online olarak eğitimlerine devam ediyorlar. Ayrıca online eğitim almak isteyen bir çok öğrencimiz de buradan eğitim alabiliyorlar. Liseden üniversiteye kadar bir çok öğrencimiz ve okul temsilcisi ile her gün saat 20.00'de instagram' da buluşuyoruz.

 

Program yayın saatlerimiz şu şekildedir;

 

18 Nisan Cumartesi (bugün) ; İngiltere’de Master ve Hollanda’da PHD. Konuğumuz Hazan Kaan Özkonak, Sernur Sancay - EgitimAl.

 

19 Nisan Pazar; İngiltere’de Master ve YLSY Burs Süreci. Konuğumuz Elif Kocaman, Sernur Sancay- EgitimAl.

 

20 Nisan Pazartesi;   Kanada’da Dil Eğitimi ve Kolej Sistemi Başvuruları. Konuğumuz Burhan Pınarbaşı- Funda Aytaçoğlu.

 

21 Nisan Salı  ; Vancouver’da Kanada’da Dil Eğitimi. Konuğumuz İrem Tuğçe Tuncer, Funda Aytaçoğlu - EgitimAl.

 

22 Nisan Çarşamba;  ILSC Dil Okulları - Avustralya Dil Okulları ve Vize süreci. Konuğumuz Levent Kocatürk, Burhan Pınarbaşı-EgitimAL

 

 

 

 

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları