120x600

Alemdar inşaat

23-03-2024 SİYASET

Mansur Şen; ‘Bizim kapılarımız hizmet ettiğimiz halkımıza her zaman açık olacak’

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak adına tüm hızıyla çalışmalarına devam ederken Sümer Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Mansur Şen; ‘Bizim kapılarımız hizmet ettiğimiz halkımıza her zaman açık olacak’
Bİ tur

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken saha çalışmasına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, belediye meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte Sümer Mahallesinde ki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Sümer Mahallesi esnafları tarafından büyük bir ilgiyle karşılaşan Mansur Şen, değişimin ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak “31 Mart’ta bizi destekler teveccüh gösterirseniz, Bolu’yu hep birlikte yöneteceğiz. Tüm sorunları birlikte çözeceğiz” dedi.

 

 

Sümer Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnaflardan birinde bir vatandaşın Mansur Şen’e ‘Başkanım Bolu Belediyesi kapılarını kapattılar. Seçimden önce vaatler verdi sonra kapılarını yüzüme kapattılar. Yardım alamıyorum çok kırgınım ve çok kızgınım zor durumdayım ilgi göstermiyorlar’ dedi. Bunun üzerine açıklamalarda bulunan Şen “Merak etmeyin biz hizmete geldiğimizde bizden dilediğiniz gibi hesap sorabileceksiniz. Bizim kapılarımız hizmet ettiğimiz halkımıza her zaman açık olacak” dedi. Şen’in açıklamalarının ardından bir esnafın “Başkanım dermanımız sizsiniz” demesi samimi bir ortam yarattı.

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları