120x600

Alemdar inşaat

27-03-2024 SİYASET

Mansur Şen projelerini anlatmak için esnafları tek tek geziyor...

İYİ Parti il ve ilçe teşkilatları seçimlere sayılı günler kala İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen‘in projelerini anlatmak için esnafları tek tek gezdi.

Mansur Şen projelerini anlatmak için esnafları tek tek geziyor...
Bİ tur

31 Mart Yerel Seçimlerine çok az bir süre kala İYİ Parti İl Başkanı Murat Güler ve il, ilçe yöneticileri ile birlikte İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen’in projelerini görmeyen vatandaş ve esnaf kalmaması için gece gündüz çalışıyor. Esnaf ve vatandaşlar tarafından güler yüzle karşılanan İYİ Parti ekibi selamlaştıkları her vatandaşa projeleri anlatarak  Bolu’nun nasıl güzelleşeceğine dair konulara değindi ve ayrıca İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen’in projelerinin bulunduğu broşürleri dağıttı.

 

 

“SİZLER HAK EDİYORSUNUZ”

 

Esnaf gezileri sırasında bir esnafın İYİ Parti İl Başkanı Murat Gülere dönerek “Sizleri tebrik ediyorum. Her gün sahada çalışmalarınıza hız kesmeden devam ediyorsunuz diğer partileri sizin kadar göremiyoruz bu emeklerinize karşılık sizler hak ediyorsunuz bu vazifeyi” sözüne karşılık Güler “Bize güvenip teveccüh gösterirseniz, bu hizmete bizi layık görürseniz, bu gibi durumlar ben ve ekibim için bir görev olur. Bizler size hizmet için bu yola çıktık. Çok değerli bir belediye başkan adayımız var. Bunlar da hazırladıkları projeler. Projelerimizi siz değerli vatandaşlarımıza ulaştırmak ve destek istemek adına her zaman olduğu gibi yine sahadayız. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları