120x600

Alemdar inşaat

25-03-2023 SPOR

Muzaffer Bilazer: 'Oyuncu değişikliğimizin karşılığını aldık'

Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, Denizlispor maçının ardından, “Oyuncu değişikliğimizin karşılığını aldık. Salı günü Samsun maçı var, onu da kazanıp kontrolü elimize alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Muzaffer Bilazer: 'Oyuncu değişikliğimizin karşılığını aldık'
Bİ tur

Boluspor, deplasmanda karşılaştığı A. Denizlispor’u 2-1 yendi. Maçın ardından Boluspor’da Teknik Direktör Muzaffer Bilazer açıklamalarda bulundu. Muzaffer Bilazer, "Denizli deplasmanı zor oldu, iki takım da kazanmak istiyordu. Maça 2-3 ayrı planla başladık, çünkü bizi bu maçın tamamında farklı senaryolar bekliyordu. Denizlispor’un daha önceki maçlarında da kazanmaya yakın olduğu anlar ve bazen de tam tersi oldu. Sonuçlandırmada iyi olamadık, duran topta golü yedik. Son iki maçta 1-0 geriden oyunu çevirmek, bizim ne kadar agresif olduğumuzu ve istekli olduğumuzu gösterdi. Bu anlamda oyucularımı kutluyorum. Oyuncu değişikliğimizin karşılığını aldık. Salı günü Samsun maçı var, onu da kazanıp kontrolü elimize alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Denizlispor’un eski futbolcusuyum, ülke için önemli kulüp, bir an önce inşallah toparlanırlar, Süper Lig’de olması gereken takım” diye konuştu.

 

 

Giray Bulak: 'İkinci golün denemesini yaparken gol yedik'

 

A. Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, Boluspor maçının ardından, “İkinci golü bulursak maçı kurtarabiliriz psikolojisi maalesef bize pahalıya mal oldu. İkinci golün denemesini yaparken gol yedik” dedi.

 

Spor Toto 1. Lig’de Denizlispor, evinde ağırladığı Boluspor’a uzatma dakikalarında yediği golle 2-1 yenildi. Maçın ardından Denizlspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kadrolarının dar olduğu için değişiklik yapamadıklarını belirterek, “1-0’dan sonra 2. golü bulma gayreti, oyuncuların çabası ve ancak ikiyi bulursak maçı kurtarabiliriz psikolojisi maalesef bize pahalıya mal oldu. İkinci golün denemesini yaparken gol yedik. Kontrollü kalabilsek farklı olabilirdi. Kenardan bağırıyoruz ama çok da fayda etmiyor çünkü yorgun oyuncu, kısıtlı kadro olduğu için değişiklikte yapamıyoruz. Dolayısıyla duran toplardan gol atabilme umuduyla bazı oyunculara sabrediyoruz. Boluspor 3-4 oyuncusu olmamasına rağmen değişiklilerini yapabildi, kadrosu geniş. 11-12 oyuncuyla oynuyoruz, taraftarlar bazı oyuncuları istiyor ama sakatlar. Düşmemek için çabalarımız sürüyor. Çocuklarımız elinden geleni yapıyor. Bu maçı kenara bırakacağız, 3 günde bir maç oynayacak halimiz yok, bizi sarsıyor. Sonuçta kaybettik ama yerine koyabileceğimiz maçlar var" dedi.

 

 

 

Denizlispor, Giray Bulak ile yollarını ayırdı

 

A. Denizlispor, evinde ağırladığı Boluspor’a uzatma dakikalarında yediği golle 2-1 mağlup oldu. Maçın sonrası basın toplantısında soruları cevaplayan Teknik Direktör Giray Bulak, daha sonra yönetimle bir araya geldi. Görüşme sonrası yapılan açıklamada, karşılıklı olarak anlaşılarak yolların ayrıldığı duyuruldu. A. Denizlispor yönetiminin yaptığı açıklamada, "Kulübümüz, Teknik Direktörümüz Giray Bulak ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı almıştır. Giray Bulak ve ekibine katkılarından ötürü teşekkür ediyor, kariyerlerinde başarılar diliyoruz" denildi.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SPOR HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları