120x600

Alemdar inşaat

29-05-2020 EĞİTİM

Online Üniversite Tercih Fuarı Başlıyor…

Türkiye ve KKTC’nin önde gelen üniversitelerinin yer alacağı Online Üniversite Tercih Fuarı’nda 30-31 Mayıs tarihleri arasında çevrimiçi sohbet ile üniversitelerden bilgi alın, canlı seminerlere katılın, merak ettiğiniz tüm bilgilere dilediğiniz cihazdan ulaşın!

Online Üniversite Tercih Fuarı Başlıyor…
Bİ tur

 

Gerçek Fuar Atmosferi

Online fuar, fiziki fuarlarda olduğu gibi aynı imkânlar ile organize edilebiliyor. Klasik fuar alanlarındaki tüm süreç online platformda da tecrübe edilebiliyor.

 

Canlı Sohbet & Video & Seminer

Online fuar sistemi ile çift taraflı olarak hızlı, kolay ve yüksek etkileşim kurulabilmektedir. Stant görevlileri ile canlı görüşme sağlanabilmekte ve fuar hakkında detaylı dijital kayıtlar alınabilmektedir.

 

Detaylı İstatistikler

Online fuarda detaylı ve gerçek zamanlı istatistikler ve detaylı analiz raporları oluşturulabilmektedir. Fuara katılan kişi sayısı, katılımcıların standlarda geçirdiği süre, standarda en çok ilgi çeken konular gibi bilgiler detaylı olarak raporlanmaktadır.

 

Erişim Kolaylığı

Online fuar altyapısıyla gerçekleştirilen herhangi bir fuara bilgisayar, tablet ya da telefon ile bağlanabilirsiniz. Online fuarlar, tüm yaygın tarayıcı ve işletim sistemleri tarafından desteklenmektedir.

 

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları