120x600

Alemdar inşaat

20-11-2022 SPOR

Sait Karafırtınalar: 'Çok fazla skora takılmadan hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz'

Boluspor teknik Direktörü Sait Karafırtınalar oynadıkları Çaykur Rizespor maçının ardından, "Ben alacağımı aldım, çok fazla skora takılmadan hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

Sait Karafırtınalar: 'Çok fazla skora takılmadan hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz'
Bİ tur

Spor Toto 1. Lig'in 14. haftasında Boluspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, "Oynanan oyun ve verilen mücadele benim için çok fazlasıyla yeterli. Sadece sonucu alamadık. İlk 30 dakika kontrol tamamen bizdeydi. O dakikalar içerisinde birkaç tane pozisyon bulduk değerlendirebilirdik ama olmadı. Devre biterken rakibe oyun üstünlüğünü verdik ama ikinci devre yine kontrolü aldık. İlerleyen dakikalarda zorunlu değişiklikler olunca arka tarafta da değişiklikler yapmak zorunda kaldık ve daha ilk pozisyonda penaltıdan geriye düştük. Ondan sonra 3-4 tane daha net pozisyonumuz var. Ben alacağımı aldım, çok fazla skora takılmadan hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Verdikleri mücadele için oyuncularımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

 

 

 

Bülent Korkmaz: "Rakibimizi evimizde yenmemiz bir avantajdı"

 

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. İyi bir mücadele ettik. Ligin en az gol yiyen takımı ve çok dar oynayan bir takımıydı. Dar alanda pozisyon çıkarmasını da bildik. Sonrasında uzun toplara dönünce iş ikinci topları alarak hücuma çıktık ve 1-0 kazanarak 3 puan aldık. Çok önemli bir 3 puandı çünkü rakibimizle oynuyoruz. Rakibimizi kendi evimizde yenmemiz bir avantajdı. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, kutluyorum" ifadelerini kullandı.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SPOR HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları