120x600

Alemdar inşaat

29-08-2022 GÜNDEM

TSO BAŞKANI TÜRKER ATEŞ’İN 30 AĞUSTOS MESAJI

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TSO BAŞKANI TÜRKER ATEŞ’İN 30 AĞUSTOS MESAJI
Bİ tur

TSO Başkanı Ateş, mesajında aşağıdaki ifadeleri kullandı:

 

“Bin yıldan bu yana üzerinde yaşadığımız toprakları düşman istilasından arındırıp bizler için ebedi vatana dönüştüren ulusal bağımsızlık savaşımızın en önemli dönüm noktalarından birisi olan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi zaferinin 100. yıldönümünü büyük bir gurur ve mutlulukla kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında 26 Ağustos 1922 tarihinde başlayıp 30 Ağustos günü Dumlupınar’da tüm dünyaya örnek olmuş emsalsiz bir zafer ile taçlandırılan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi, aziz milletimizin, bağımsızlığı için her türlü tutsaklığı ve boyunduruğu reddedip tek yürek olduğu, omuz omuza savaşarak vatan toprağını müdafaa ettiği yeniden diriliş destanıdır.

Milletimizin örnek birlik ve beraberliğini tarihin sayfalarına silinmez harflerle tescilleyen bu zaferin üzerine inşa edilmiş olan Cumhuriyetimiz ve yarınların ekonomisi kalkınmış, güçlü ve müreffeh Türkiye’si, 30 Ağustos ruhu ile beslenen azim ve kararlılıkla inşa edilecektir.

Bizler, iş dünyası olarak, ecdadımızın bizlere bıraktığı bu ülkeyi ve Cumhuriyeti, her yönden gelişmiş ve kalkınmış, müreffeh bir ülke olarak dünya muasır medeniyetlerinin değişmez ve ebedi parçalarından birisi yapabilmek, medeniyet yarışında ülkemizi en ileri seviyelere taşıyabilmek için dün olduğu gibi bugün de her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz.

Bu düşüncelerle, tüm üyelerimizin, silahlı kuvvetlerimizin ve halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Başta seneye 100. yaşına ulaşacak olan Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlık mücadelemizin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kutsal vatan topraklarımız ve bayrağımızın bu toprakların dört bir yanında ilelebet dalgalanması için şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnet ile yad ediyorum.”




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları