120x600

Alemdar inşaat

01-05-2020 EĞİTİM

UKÜ, Online Marmara Üniversite Tercih Günleri’nde Aday Öğrencilerle Buluşuyor

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Türkiye’nin önde gelen fuar firmalarından EKET Fuarcılık tarafından 2-3 Mayıs 2020 tarihlerinde düzenlenecek Online Marmara Üniversite Tercih Günleri’nde aday öğrencileri ile buluşuyor.

UKÜ, Online Marmara Üniversite Tercih Günleri’nde Aday Öğrencilerle Buluşuyor
Bİ tur

Covid-19 salgını nedeniyle birçok etkinliğin dijital ortamlar üzerinden yürütüldüğü bu süreçte, EKET’in organizasyonu ile gerçekleştirilecek Online Marmara Üniversite Tercih Günleri’nde, öğrenciler üniversite temsilcileri ile yazılı ve görüntülü görüşmeler aracılığıyla bilgi edinme fırsatı bulacaklar. Online etkinlik kapsamında aday öğrenciler aynı zamanda birçok akademisyen ve alanında uzman kişilerce verilen seminerlere online olarak katılma şansı da elde edecekler.

 

Aday öğrencilerin Online Marmara Üniversite Tercih Günleri’ne katılabilmeleri için  unitercih.com/online-fuar/ adresinden fuara kayıt olmaları gerekiyor. Kayıt sonrasında öğrenciler online olarak temin edecekleri kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme giriş yapabilecekler.

 

UKÜ, Online Marmara Üniversite Tercih Günleri’nde 15 kişilik uzman ekibi ile fuar boyunca aday öğrencilerin sorularını yanıtlamak için hazır bulunacak. Söz konusu etkinlik kapsamında 2 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00’da Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Rehberlik Servisi Genel Koordinatörü Cihan Yeşilyurt, UKÜ adına öğrencilerle çevrimiçi seminer yaparak bir araya gelecek. Cihan Yeşilyurt, sınava girecek öğrencilere krizi nasıl fırsata çevirebileceklerini ve kalan sürede kendilerini sınava nasıl hazırlamaları gerektiği konusunda bilgi verecek.

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları