120x600

Alemdar inşaat

02-12-2019 BOLU

Vali Ümit’ten İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nü Ziyaret

İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nü ziyaret eden Bolu Valisi Ahmet Ümit, Müdür Vekili Derya Erdoğan’dan Bolu’ya yapılan göçler ve yabancı uyruklu vatandaşlarla ilgili bilgiler aldı.

Vali Ümit’ten İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nü Ziyaret
Bİ tur

İl Göç İdaresi Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Ümit’i İl Müdür Vekili Derya Erdoğan karşıladı. İl Göç İdaresi’nin çalışmalarını yakından görme fırsatı bulan Sayın Valimiz Ahmet Ümit, İl Müdür Vekili Derya Erdoğan’dan Bolu’ya yapılan göçler, yabancı uyruklu vatandaşlar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İl Göç İdaresi olarak, yabancı uyruklu kişilerin ilimize gelişleri, ilimizde konaklamaları ve ilimizden ayrılmaları ile ilgili işlemlerin titizlikle yürütüldüğünü belirten Müdür Vekili Derya Erdoğan, Müdürlüğe gelen yabancı uyruklu vatandaşlardan ihtiyaç sahibi olan kişileri ilgili birimlere yönlendirdiklerini ifade ederek, “İlimizde konaklayan yabancıların her hangi bir sorun yaşamadan hayatlarını sürdürebilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

 

 

İl Göç İdaresi Müdürlüğü personeliyle de sohbet eden Vali Ümit, “İnsana değer veren bir millet olarak şanlı tarihimizin her döneminde mazluma ve muhtaç sahibi olan insanlara hiç bir menfaat gözetmeden her zaman yardım elimizi uzattık ve bundan sonra da uzatmaya devam edeceğiz. Devlet olarak bunu yaparken de bütün kurumlarımızla koordineli bir şekilde ülkemize sığınan yabancılara mevzuat ve imkânlar doğrultusunda sahip çıkıyoruz. Diğer yandan yabancı misafirlerin toplumumuzun kadim gelenekleri, görenekleri ve kültürel değerleriyle uyumlu şekilde yaşaması için gerekli çalışmaları da yapıyoruz. Sizlere çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Vali Ümit, iş ve işlemler için İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne gelen yabancı vatandaşlarla da sohbet ederek talep ve memnuniyetlerini dinledi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları