120x600

Alemdar inşaat

16-06-2018 SİYASET

AK Parti 3-0’da Kararlı!

Ak Partinin Demokrasi Meydanındaki bayramlaşma törenine yüzlerce kişi katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan Ak Parti Bolu il başkanı Nurettin Doğanay “İnşallah 24 Haziran’da Bolu’dan çok güçlü bir şekilde, güçlü bir destekle birlikte 3 tane milletvekili adayı olan Arzu Aydın hanımefendiyi, milletvekilliğimizi yapan Fehmi Küpçü kardeşimizi, kurucu gençlik kolları il başkanlığımızı yapan Metin kardeşimizi Ankara’ya uğurlayacağız” dedi.

AK Parti 3-0’da Kararlı!
Bİ tur

 Ak Partinin Demokrasi Meydanındaki bayramlaşma törenine yüzlerce kişi katıldı. Törene Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin,  Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Milletvekili Adayları, Arzu Aydın ve Metin Vural, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay başta olmak üzere partililer ve vatandaşlar katıldılar. Bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Başlangıcının rahmet, ortasının mağfiret, sonun da kurtuluşa vesile olduğu Mübarek Ramazan Ayını hep birlikte, el birliği, gönül birliği ile bitirmiş bulunmaktayız. Geçen Ramazan bizim aramızda olup da, bu Ramazan Bayramında bizim aramızda olmayan dostlarımız kardeşlerimiz ve akrabalarımız var. Bu manada, ahrete intikal etmiş olan tüm AK Parti ailesine ve akrabalarımıza, dostlarımıza ve özellikle ülkenin bekası için şehit olan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun. Bugün AK Parti il başkanı sıfatıyla, tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma bir teşekkürü borç biliyorum. Mübarek Ramazan Ayı boyunca, ramazan demeden, açlık ve susuzluğu da bir kenara bırakarak özellikle kadın ve genç kardeşlerimiz, il yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz hep birlikte Ramazan Ayı boyunca, kurucusu genel başkanımız olan, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olan AK Parti ile, 17 yıldır milletimizin vermiş olduğu teveccüh ve destekle iktidara nasıl yürüdüysek bundan sonra da genel başkanımızın davasına sahip çıkma adına, ülkenin geleceğine sahip çıkma adına Ramazan Ayı demeden açlık ve susuzluğu bir kenara bırakıp bir aydır kapı kapı dolaşan AK Parti teşkilat ve kadrolarına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

“Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına bugüne kadar nasıl sahip çıktıysak, bugünden sonra da ucunda ölüm de olsa sahip çıkacağız”

 

Doğanay sözlerini şu şekilde tamamladı; “Ülkemiz 24 Haziran’da çok farklı bir geceye, 25’inde de çok farklı bir sabaha uyanacak inşallah. Bizim milletimizle alakalı derdimiz var, bizim ülkemizin geleceği ile alakalı derdimiz var. Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına bugüne kadar nasıl sahip çıktıysak, bugünden sonra da ucunda ölüm de olsa sahip çıkacağız. 15 Temmuz gecesinde nasıl sahip çıktıysak, inşallah 24 Haziran’da da Bolu’dan çok güçlü bir şekilde, güçlü bir destekle birlikte hem Cumhurbaşkanlığı Seçiminde hem parlamento seçiminde buradan Ankara’ya selam olsun diyerek aynı zamanda bugün 3 tane milletvekili aday adayımız olan kardeşimiz Arzu Aydın hanımefendiyi, milletvekilliğimizi yapan Fehmi Küpçü kardeşimizi, kurucu gençlik kolları il başkanlığımızı yapan Metin kardeşimizi Allah nasip ederse, buradan meclise uğurlamayı rabbim bize nasip edecek. “

 

 

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları