120x600

Alemdar inşaat

10-06-2017 SPOR

BOLU BELEDİYESPOR’DA YENİ BAŞKAN ENGİN ALEMDAR

2016-2017 Sezonu sonrası Kongre kararı olan Bolu Belediyespor Yönetim Kurulu, Cuma günü kongresini Kulüp tesislerinde gerçekleştirdi. Seçime tek liste olarak giren Engin Alemdar’ın listesi oy birliğiyle kabul edildi.

BOLU BELEDİYESPOR’DA YENİ BAŞKAN ENGİN ALEMDAR
Bİ tur

Bolu Belediyespor kongresini Cuma günü Kulüp tesislerinde gerçekleştirdi. Kongre öncesinde bir konuşma yapan Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Basri Gökdemir bir çok milli sporcu ve antronöre sahip olduklarını vurguladı. Gökdemir “Bolu Belediyespor Kulübü bünyesinde Voleybol, Basketbol, Hokey, Hentbol, Bocce, Atletizm gibi 15 branşta faaliyet gösteren ve içinde birçok milli sporcu ve antrenöre sahip olan bir kulübümüzdür. Sahip olduğu kaynakları Bolunun Spor Turizmi noktasında spora ve sporcuya aktaran, her alanda kendi kendine yeten bir kulüp haline getirmeye çalıştığımız Bolu Belediyespor Kulübünde, yeni bir vizyon, yeni bir heyecan, yeni bir sinerji gelmesi açısından uzun dönemdir görev yaptığımız kulübümüzde son iki sezondur da beraber çalıştığımız Engin Alemdar arkadaşımızın Başkanlığında kurulan Yeni Yönetim Kuruluna şahsım ve yönetim kurulum adına önümüzdeki süreçte sportif başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

ALEMDAR “BU BİR BAYRAK YARIŞI”

Bolu Belediyespor’un çiçeği burnunda yeni kulüp başkanı Engin Alemdar ise yeni göreve gelen yönetim kurulu adına yaptığı konuşmada ise “Bu bir bayrak yarışı, aldığımız bu başarılı bayrağı daha göklere taşımak için yeni yönetimimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Öncelikle bu zamana kadar Bolu Belediyespor Kulübünü bu seviyelere getiren Kulüp Başkanımız Basri Gökdemir ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederim. Geçmiş Yönetimimizin bu zamana kadar yükselttiği çıtayı daha yukarılara taşımak için Yeni Yönetimimizle birlikte daha çok çalışarak Bolu Belediyespor Kulübünü daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Kongremiz Bolu’ya ve Bolu Spor camiasına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

BOLU BELEDİYESPOR YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Engin Alemdar

Kazım Konak

Süleyman Özbağ

Erdem Yılmaz

Haluk Yerlikaya

Hakan Özsoy

Mazhar Bozoğlu

M.Cem Bozkurt

Batuhan Erbay

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SPOR HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları