120x600

Alemdar inşaat

06-01-2018 SİYASET

CHP KONGRESİNDEN NOTLAR…

CHP KONGRESİNDEN NOTLAR…

CHP KONGRESİNDEN NOTLAR…
Bİ tur

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Kongresine, CHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili ve Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran,  CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP 24. Dönem Gaziantep Milletvekili ve Eski Bolu Valisi Ali Serindağ, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker ve CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan katıldı. 

 

 

“Ya İktidar ya İktidar!”

 

Kongrede yaptığı konuşmayla dikkat çeken CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran “Daha iyi bir Cumhuriyet Halk Partisi’nin yolu benim manevi mirasım bilim ve akıldır diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Tek istikamet Atatürk, tek yol sol, tek yol sosyal demokrasinin evrensel değerleri ve laik demokratik sosyal hukuk devleti, Atatürk Cumhuriyeti’dir. Ya İktidar ya İktidar!” şeklinde konuştu. 

 

 

İyi Partililer “Hayırlı Olsun” dediler

İlimizde hızlı bir şekilde örgütlenen İYİ Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın ve Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ile yönetim kurulu üyesi Mehlika Arıkan CHP Bolu İl Kongresine gelerek Kazım Karsu’ya ve ekibine başarılar dilediler. İyi Parti üyeleri CHP’lilerden büyük bir ilgi gördüler.

 

 

Emektar bir partili Türkoğlu’ dan rozetini istedi

 

Kongrede emektar bir partili CHP Bolu Merkez İlçe başkanı Ersan Türkoğlu’ndan rozetini istedi. Türkoğlu hemen yakasındaki rozetini çıkararak emektar partiliye  verdi. 

 

 

Kazım Karsu başkanlığındaki yeni CHP Yönetim Kurulunda şu isimler yer aldı;

Mehmet Akça, Gönül Aykan, Cahide Beşli, Ayşe Eser, Sabri Güngör, Selma Karadoğan, Mustafa Karagöz, Ömer Kırıcı, Hakan Kırmusaoğlu, Mustafa Remzi Kocaman, Tevfik Koç, Tülay Özçelik, Nilgün Özerdoğan, Hüseyin Ekrem Serin, Muhip Turan, Cihan Tutal, Çetin Uç, İsmail Uludağ, İbrahim Can Yılmaz, Naci Yörük.

İl Disiplin Kurulu: Pırlanta Lütfiye Alemdar, Fatma Alp, Turgut Bilen, Hasan Haydaroğlu, Ahmet Özcan, Emine Özkaya Özçelik, Meral Parlak, Necdet Tercan, Erdal Tombak.

Kurultay Delegeleri: Veysel Atalay, Tülay Ertozan, Deniz Kahraman, Hüseyin Kazım Karsu, İlyas Özalp, Ersan Türkoğlu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları