120x600

Alemdar inşaat

09-12-2017 GÜNDEM

Yeni Ford Fiesta’nın lansmanı Ford Görür’ de gerçekleştirildi

Yenilenen teknolojisi ve tasarımıyla dikkat çeken Yeni Ford Fiesta’nın lansmanı bugün Ford Görür’ de yapıldı. Ford Görür Otomotiv Bolu Genel Müdürü Enes Görür Bolu halkından büyük bir ilgi gördüklerini söyleyerek; “Tamamıyla yenilenen yüzü, teknolojisi ve biraz daha büyümüş gövdesiyle beraber yeni Fiesta modelimiz Fiesta severlere bambaşka bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor” şeklinde konuştu.

Yeni Ford Fiesta’nın lansmanı Ford Görür’ de gerçekleştirildi
Bİ tur

Yeni Ford Fiesta’nın lansmanı bugün Ford Görür’ de gerçekleştirildi. Ford Görür Otomotiv Bolu Genel Müdürü Enes Görür haber sitemize konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Ford Fiesta’nın 40 yıllık bir geçmişe sahip olduğuna dikkat çeken Görür; “ Kendi sınıfı ve Avrupa’da da en fazla satan araçlardan biri. Tamamıyla yenilenen yüzü,  teknolojisi ve biraz daha büyümüş gövdesiyle beraber yeni Fiesta modelimiz, Fiesta severlere bambaşka bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Bugün aynı zamanda test sürüşü aktivitesi de düzenledik. Bunu Aralık ayında yapma sebebi de Aralık ayı fırsatlarından tüm müşterilerimizin faydalanmasını sağlamaktır. Yeni Fiesta ile beraber yeni motor ve donanım seçenekleri de gelmiş oldu. 1.0 litrelik EcoBoost otomatik vites aracımız mevcut. 1.1L Benzinli modelimiz mevcuttur”  biçiminde konuştu.

 

 

“Tüm Bolu halkına gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum”

 

Test sürüş aktivitesine büyük bir ilginin olduğunu vurgulayan Enes Görür; “  Fiesta zaten kendini ispatlamış bir model. Şimdi biraz daha gelişmiş ve büyümüş olmasından dolayı insanlarında bize geri dönüşleri gayet olumlu oluyor. Herkes oldukça beğendiğini ve Yeni Fiesta’nın oldukça şık olduğunu söylüyorlar. Bu lansmanı daha önce 25 Kasım’da Düzce’de gerçekleştirmiştik. Tüm Bolu halkına gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları