120x600

Alemdar inşaat

30-08-2022 GÜNDEM

Başkan Örnekbaş; '30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun'

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl dönümünde kutlama mesajı yayımladı. Örnekbaş açıklamasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir.” veciz sözünü hatırlattı.

Başkan Örnekbaş; '30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun'
Bİ tur

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl dönümü kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bugün 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'daki Büyük Taarruz'da, Atatürk'ün başkumandanlığında elde edilen zaferin 100. Yılını kutluyoruz. Parçalanmış yok olmuş gözüyle bakılan bir ülkenin küllerinden yeniden doğuşunun destansı mücadelesi tam 100 yıldır sürüyor. Bu ülkeyi kuran mücadelenin bize hatırlattığı önemli bir sorumluluk var. Aziz vatanımızı canları pahasına savunan ecdadımız bizden; 1919'un ruhunu hatırlayarak cennet vatanımızı müreffeh, Cumhuriyetimizi de kutlu değerleriyle birlikte ilelebet payidar kılmamızı bekliyor. Bu önemli sorumluluk ve görev her zaman aklımızın ve yüreğimizin başköşesinde durmalıdır. 

MİLLETİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMAYACAĞIZ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün çok önemli bir sözü var “Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir.” Bu düşünce bizim hareket noktamızdır.  Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkındayız. Milletimiz ve ülkemiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Hafızası yok edilmeye, kurumları yıpratılmaya, değerleri hiçe sayılmaya çalışılan kadim devlet geleneğimizi yeniden yaşatacağız. Aklı, bilimi ve makulde buluşmayı esas alan siyaset anlayışımızla; güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye'ye kavuşacağız. Zafer destanımızın 100. Yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle bir kez daha anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutluyorum. Büyük zaferimiz kutlu, milletimiz var olsun




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları