120x600

Alemdar inşaat

17-04-2019 BOLU

Bolu Belediyesi’ne “T.C.” ibaresi eklendi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Nisan ayı ikinci Belediye Meclisi Toplantısı'nda belediye tabelasına Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan “T.C.” ibaresinin eklenmesi talimatı vermişti. Başkan Özcan tarafından verilen talimat doğrultusunda bugün belediye tabelasına “T.C.” ibaresi eklendi.

Bolu Belediyesi’ne “T.C.” ibaresi eklendi
Bİ tur

Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında gerçekleşen Belediye Meclisi Toplantısı’nda Bolu Belediyesi tabelasına “T.C.” ibaresi eklenmesi kararı, dilek ve temenniler bölümünde söz alan CHP Belediye Meclis Üyesi Tahsin Mert Karagöz’ün, 2013 yılından itibaren bankalardan başlayarak tüm resmi kurumlardan “T.C.” ibaresinin kaldırıldığını belirtmesi üzerine, Başkan Özcan’ın; “Benim de talimatımdır. Meclis kararı alınmayacak bir konu zaten. Belediyenin önüne “T.C.” ibaresini Pazartesi gününe kadar istiyorum.” sözleriyle çalışmalara başlanmıştı.

 

 

Başkan Özcan’ın Meclis Toplantısı’nda verdiği talimat bugün yerine getirilerek, Bolu Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan “T.C.” ibaresi eklendi.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları