120x600

Alemdar inşaat

05-06-2019 SİYASET

CHP’nin bayramlaşma töreninde önemli mesajlar verildi…

CHP Bolu il ve İlçe Örgütleri bugün gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde bir araya geldiler. Bayramlaşma törenine CHP İl Başkanı Kazım Karsu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen ile yüzlerce partili ve vatandaşlar katıldı.

CHP’nin bayramlaşma töreninde önemli mesajlar verildi…
Bİ tur

Programın açılış konuşmasını CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu yaptı. “Yerel seçimlerden sonra el değiştiren belediyelerde durumun ne kadar vahim olduğunu görüyoruz” diyen Türkoğlu;  Bolu Belediyesinde de bunu görüyoruz. Gerçekten çok kul hakkı yenmiş, Allah onları ıslah etsin ve affetsin. 23 Haziran’da çok önemli bir seçim var, bu seçim sadece İstanbul’da bir yerel seçim değil, ülkemizin demokrasi, hak hukuk ve adalet gibi önemli unsurları açısından da çok önemli bir seçim. 31 Mart’ta kazanılmış bir seçimi hak yiyerek, elden alan bir iktidar, 23 Haziran’da kim bilir neler yapar. O yüzden bizlerin sadece bugün için değil, gelecek kuşaklar için Mustafa Kemal Atatürk’ün yönettiği gibi, olaya hâkim olup, bu sürece dâhil olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.  Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen ise 23 Haziranda yapılacak olan İstanbul seçimlerine dikkat çekerek; “Binlerce Kıbrıscıklının olduğu Pendik bölgesinde ben de hemşerilerimle birlikte olacağım. İstanbul’da konulan setin aşılması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Yarınların daha güzel olacağı inancıyla, partimizi daha büyük başarılara taşıyabilmek için seçilmiş olduğum Kıbrıscık’ta elimden gelen her şeyi gece gündüz yapmada kararlıyım” biçiminde konuştu.

 

 

 

Özcan; “31 Mart’ta Türkiye’nin en başarılı sonucunu İl ve büyükşehirler bazında biz aldık”

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise “2018 yılı Kurban Bayramında burada bayramlaşmıştık. O zaman seçimden yeni çıkmıştık. Hatta belediye başkanlığı konusunda aday olmayacağım demiştim. Ondan sonraki süreçte tabanın büyük bir desteği oldu, isteği oldu bu anketlere de yansıdı, sonuç itibarıyla böyle bir görevlendirme yapıldı. İlk gün kazanacağız dedik ve kazandık. Sizlerin sayesinde kazandık. Hepinize bu süreçte gösterdiğiniz özveri için çok teşekkür ediyorum. Sizler olmasaydınız bizler bu göreve seçilemezdik” dedi. “ 31 Mart’ta Türkiye’nin en başarılı sonucunu İl ve büyükşehirler bazında biz aldık” diyen Özcan; “ Bunu da zaten Ak Partiden görevi devraldığım belediye başkanı devir sırasında ‘Türkiye’deki en ağır yenilgiyi biz aldık’ diyerek özetledi. Bu seçim zaferi ile ilgili kendimizle gurur duyabiliriz. Şimdi seçim geride kaldı. Bundan sonra çalışma zamanı. Topluma verdiğimiz sözler var. Biz de sözünün eri olan insanlar olduğumuzu iddia ettik, bunu göstermenin de zamanı geldi. Sözlerimizi de yerine getiriyoruz, farklı şeyler yapacağız demiştik, yemin ederek göreve başladık. Diğerlerini de tek tek yerine getiriyoruz. Bir başka yardım kuruluşundan yardım alan hangi yabancı olursa olsun belediye olarak ekstra olarak ayni ve nakdi yardım yapmayacağız demiştik, aşevi kapsam dışı demiştik. Bunu da yaptık. Kıyamet kopartmaya çalıştılar ama vatandaş bizim ne yaptığımızın farkında. Esnaf işleri müdürlüğü kuracağız demiştik, kurduk. Otopark katılım paylarını düşüreceğiz demiştik, bunu da gerçekleştirdik. Seçim beyannamemize bakıyorum, dikkatli davranmışız, tutamayacağımız bir söz de vermemişiz. İnşallah beşinci yılın sonunda da bütün sözlerini tutmuş bir ekibin başkanı olarak ben yine karşınızda olacağım” diye konuştu.

 

Karsu; “Benim idealim yalnız Bolu’da değil Türkiye Cumhuriyetinde çoban ateşini yakmaktı. Bunu başardığımız için çok mutluyum”

 

Bayramlaşma töreninde son konuşmayı yapan CHP İl Başkanı Kazım Karsu ise “Bolu’da kazandığımız seçim Cumhuriyetin ateşi ve onun atmosferi diye düşünüyorum. Olay sadece Bolu belediyesini kazanmamız değildir. 31 Mart seçimi döneminde Türkiye Cumhuriyetin iplerinin gevşediği, insanlığın adaletin, askerin, polisin, okulların, üniversitelerin hatta ve hatta İslam’ın yok olduğu bir devrede ‘Cumhuriyet devreye girdi’ diye düşünüyorum. Onun temsilcileri sizlersiniz… Belki burada 200, 300, 500 kişiyiz ama bizim uzantılarımız ülkenin öteki ucundan ses veriyor. Bana her gün telefon edenler oluyor. ‘Bu formülü bize öğretsene başkan’ diyenler oluyor. Benim arkadaşlarıma söylediğim bir formülüm var. Kazanmak, Cumhuriyeti kazanmak,  Bolu Belediyesini almakla eşdeğerdir” dedim. Cumhuriyete verin ne vereceksiniz… Bu atmosferi değiştirin’ dedim. Benim idealim yalnız Bolu’da değil Türkiye Cumhuriyetinde çoban ateşini yakmaktı. Bunu başardığımız için çok mutluyum” dedi.

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları