120x600

Alemdar inşaat

05-06-2019 SİYASET

Doğanay; ‘Rahat bir bayram yapabilelim diye operasyonda olan TSK mensuplarına rabbim güç ve kuvvet versin”

AK Parti Bolu İl ve İlçe teşkilatlarının bugün gerçekleştirdiği bayramlaşma törenine AK Parti Bolu il başkanı Nurettin Doğanay, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Karacasu Belde Başkanı Celal Beydili, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, ilçe belediye başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Doğanay; ‘Rahat bir bayram yapabilelim diye operasyonda olan TSK mensuplarına rabbim güç ve kuvvet versin”
Bİ tur

Bayramlaşma töreninde konuşan Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise kurtuluşa vesile olan üç ayların sonuncusu olan Ramazan’ı hep birlikte el birliği içerisinde idrak etmiş bulunmaktayız. Geçen Ramazan aramızda olup da bu ramazan olmayan dostlarımız, akrabalarımız var. Ahirete intihal edenlerin hepsine Allah’tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun. Kuzey Irak’ta, İdlib’te ülkenin bekası adına, rahat bir bayram yapabilelim diye operasyonda olan TSK mensuplarına rabbim güç ve kuvvet versin. Bu süreçte orada şehit düşen tüm şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçlarımızı, kılmış olduğumuz teravih namazlarımızı Allah kabul eylesin. İnşallah önümüzdeki sene Ramazan’da yine hep birlikte oluruz, olmaya da devam ederiz. Çünkü bu aylar, Müslümanların birbiriyle kaynaşması eş, dost ve akraba ziyaretlerinin yapılması noktasında önem arz etmektedir. Onun için dini bayramlarımız bu manada özellikle ehemmiyet ifade etmektedir. Küskünlüklerin bitirildiği bir Ramazan Bayramı’na hepimizi rabbim erenlerden eylesin” biçiminde konuştu.

 

 

Doğanay’ın ardından konuşan Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, “Ramazan için rabbimize hamd ediyoruz, bayramınızı yürekten tebrik ediyoruz. Burası önemli bir coğrafya. Hamdolsun, bir İslam coğrafyasında Ramazan Bayramı’nı karşılıyoruz. Bu medeniyeti önemli yapan değerlerden bir tanesini yaşıyoruz” dedi.

 

 

Bayramlaşma töreninde konuşan Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın  “Ramazan ayının kıymetini bilmek aslında insanların birbirinin kıymetini bilmesidir. Çünkü birbirinizin kıymetini bildiğiniz an, kol kola girme kapasiteniz de bir o kadar artıyor. Vakit, kol kola girmek, birbirinin kıymetini bilme vaktidir” diyerek Bolu halkının bayramını kutladı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları