120x600

Alemdar inşaat

29-07-2020 EKONOMİ

OSBÜK YKK ÜYESİ TÜRKER ATEŞ KOSGEB BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyesi Türker Ateş, OSBÜK tarafından çevrimiçi düzenlenen ve KOSGEB Başkanı Prof.Dr. Cevahir Uzkurt’un da katılımıyla gerçekleştirilen KOSGEB destekleri bilgilendirme seminerine iştirak etti.

OSBÜK YKK ÜYESİ TÜRKER ATEŞ KOSGEB BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI
Bİ tur

Türkiye’deki bütün organize sanayi bölgelerinin çatı kuruluşu olan ve İlimizin de TSO Başkanı Türker Ateş vasıtasıyla Yüksek Koordinasyon Kurulu’nda temsil edildiği OSBÜK, sektöre yönelik bilgilendirme faaliyetlerinden bir yenisini KOSGEB destekleri konusunda gerçekleştirdi. OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü evsahipliğinde, OSBÜK Yönetim Kurulu ve Yüksek Koordinasyon Kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen bilgilendirme seminerine KOSGEB Başkanı Prof.Dr. Cevahir Uzkurt da konuşmacı olarak iştirak etti.

 

Seminerde KOSGEB’in ilgili daire başkanları ve birim yöneticileri tarafından KOSGEB'in KOBİ'lere yönelik sunduğu destek programlarından olan TEKMER destek programı, Stratejik Ürün Destek Programı, KOBİ Tekno Yatırım Destek Programı, KOBİGEL Destek Programı, İş Birliği Destek Programı, Yurtdışı Pazar Destek Programı ve İşletme Geliştirme Destek Programı ile ilgili sunumlar eşliğinde ayrıntılı bilgiler aktarıldı.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları