120x600

Alemdar inşaat

13-05-2023 SİYASET

Türker Ateş ‘Bolu değişime hazır. Vatandaşlarımız demokrasiye inanıyor. Bizlere güveniyor’

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu birinci sıra Milletvekili Adayı Türker Ateş “Bolu değişime hazır. Vatandaşlarımız demokrasiye inanıyor. Bizlere güveniyor” dedi.

Türker Ateş ‘Bolu değişime hazır. Vatandaşlarımız demokrasiye inanıyor. Bizlere güveniyor’
Bİ tur

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu birinci sıra Milletvekili Adayı Türker Ateş Bolu merkezde son saha çalışmasını İzzet Baysal Caddesinde Cumhuriyet Halk partisi İl Başkanı Ersan Türkoğlu, Milletvekili adayları Burak Cop ve Zuhal Toker Işın, parti yönetimi ve partililer ile Millet İttifakı ortağı siyasi partililerle birlikte kapı kapı gezerek tamamladı.

İzzet Baysal Caddesi esnafının büyük ilgisi ile karşılaşan Ateş “Bolu işi bitirmiş. Değişim için bizlere büyük teveccüh gösterdiler. Biz, bizlere destek olan olmayan tüm Bolu halkını kucaklayacağız. Sorunlarına yakından eğileceğiz. Genel başkanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nunda söylediği gibi SANA SÖZ BOLU bahar çok güzel olacak dedi.”

 

ARAMIZDA KALSIN MUDURNU “KAZANIYORUZ”

Bolu programının ardından Mudurnu ilçesine giden Cumhuriyet Halk Partisi adayları, Mudurnu ilçesinde de büyük ilgi ile karşılandı. Burada konuşma yapan CHP 1’ci sıra adayı Türker Ateş “Ekrem İmamoğlu Başkanımızın, Cumhurbaşkanı yardımcımızın Bolu’da söylediği gibi aramızda kalsın, Kazanıyoruz Mudurnu, Kazanıyoruz Bolu” dedi. Bu konuşması Mudurnu’da bulunan vatandaşlar tarafından alkışlanan ateş daha sonra vatandaşlar ile birlikte ilçe ziyaretine devam etti.

 

 

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN SİZE BİR SIR VERECEĞİM

Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan seçim çalışmalarında Türker Ateş ile Mudurnu’da vatandaşlar ile buluştu. Tanju Özcan vatandaşlara yaptığı konuşmada “Sayın Ekrem İmamoğlu bana bir sır verdi. Ama sizlerle bunu paylaşabileceğimi iletti. Kazandık Bolu Kazandık! Birleşe birleşe kazandık! Herşey çok güzel olacak.” Dedi.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları